שלום רב, תגובתכם בבקשה

© Tweety ©

New member
ליאלללל

מתוקה אם נעבור את אחוז החסימה תקבלי עשר נשיקות לא אחת! ואני אתקשר :) מבטיחה הרי אנחנו חייבות להתנשק

© Tweety ©

New member
איכס סטרייט

בגאווה צעירה יש פינה של הומופוב השבוע נראה לי שתתאים לשם מור.

© Tweety ©

New member
ליאל ממי הוא בכלל לא צולע

*מעניין מאיפה -גנבת- את המשפט הזה אהממ* זה עזר לי עם האקסית שלי (שתשרף!)

© Tweety ©

New member
כי היא רעה! ואני שונאת אותה!

וזה לא בשבילי ליאל זה בשביל המדינה ושבילך! לאב יו!

© Tweety ©

New member
האקסית שלי היא בן האנשים

היחידים שאני שונאת ובצדק. וחוץ מזה כן,בנות הרבה יותר רעות מבנים.

אוהבותה

New member
שלום רב, תגובתכם בבקשה

שוב שלום לכולם. ברצוני לברר מספר שאלות עם תומכי "ישראל אחרת" כאן בפורום. ראשית, כמה מנדטים נראה לכם שיספיקו לכם כדי לתת לכם משקל חזק מספיק בפוליטיקה הישראלית ? לי נראה שמפלגה עם פחות מ 8/10 מנדטים יכולה להיות "שימושית" לקואליציה, אך לא לתת יותר מדי משקל והכרעה בדיונים רלוונטיים. שנית, כמה מנדטים נראה לכם לכם שהייתם מקבלים לו הייתם לוקחים את כל הפניות הנכונות ולא עושים שום טעות (לא שאתם טועים יותר מהליכוד או המערך או שינוי, אני מחפש תשובה שלא ילקחו בה השפעות חיצוניות) ? שלישית, כמה נראה לכם, ראלית ובשטח, מנדטים יהיו ל"ישראל אחרת " ? אם יש לכם רצון בדיון פורה ובוגר, תפדלו. אני לא בא לנגח/להתווכח/להעלות פרובוקציות וכו´. פשוט הייתי במספר כנסים של "ישראל אחרת" ובתחילת הדרך תמכתי ועזרתי, וכבר אז נראה היה לי שהכוון נכון מאוד אבל האוחזים בהגה, אפעס... ולכן פרשתי. עניין אותי תמיד לדעת עד כמה כל הפעילים שסביבי רואים את יכולתה של הבחירה שלהם. תודה, יניב.

אוהבותה

New member
מכירה ניטשה ?

" In revenge and in love woman is more barbarous than man ", או בתרגום חופשי "באהבה ובנקם, נשים יותר מסוכנות (=ברבריות) מגברים". בגלל זה אני לא מבין בכלל איך שתי נשים יכולות לחלוק אינטימיות כ"כ עמוקה, אתם פשוט מסוכנות אחת לשנייה ... אבל זה וודאי לא הפורום לדון בעניינים הללו
. יניב.

© Tweety ©

New member
יניב

כבר אמרתי כאן אני לא מדברת על מנדטים אלא על דרך ואידיולוגיה לא משנה כמות האנשים או גודל הסיעה אלא האיכות שלה. תמר גוז´נסקי הצליחה לשנות לבדה כחברת כנסת יחידה כ"כ הרבה אנשים, יהדות התורה הצליחה עם חמש המנדטים שלה לחוקק חוקים לטובת הציבור שלה. שהסיעה מורכבת מאנשים שרוצים לעשות,שרוצים לשנות שמגיעים לכנסת מתוך מגמה לעשות משהו ולא להדבק לכסא ולספור את הדולרים הם יעשו והם ישנו. אתה רגיל לכנסת פאסיבית ככה שאתה לא מעלה בדעתך שיש דגם אחר של חבר כנסת שבאמת רוצה לשנות משהו שבאמת אכפת לו. אנחנו לא מחפשים להיות כלי משחק בידי האופזיציה או הקואליציה אלא לייצג את הבוחרים שלנו את תפשית העולם שלנו ולחוקק בתור התחלה את חמש החוקים שהבטחנו כבר בתחילת הדרך. מספר המנדטים לא משנה עיסוק בשרטוט דגמי ממשלה כאלו או אחרים זה ריק מתוכן דנו ודנו בנושא הזה כבר רבות גם חבר כנסת אחד יכול לשנות הרבה,השאלה היא לא כמה אלא איך. וכראייה לכך תסתכל על שתי המפלגות הגדולות שזוכות למספר לא קטן של מנדטים ומה האיכיות של האנשים שם וכמה המפלגות האלו עושות.

© Tweety ©

New member
יניב

כבר אמרתי כאן אני לא מדברת על מנדטים אלא על דרך ואידיולוגיה לא משנה כמות האנשים או גודל הסיעה אלא האיכות שלה. תמר גוז´נסקי הצליחה לשנות לבדה כחברת כנסת יחידה כ"כ הרבה אנשים, יהדות התורה הצליחה עם חמש המנדטים שלה לחוקק חוקים לטובת הציבור שלה. שהסיעה מורכבת מאנשים שרוצים לעשות,שרוצים לשנות שמגיעים לכנסת מתוך מגמה לעשות משהו ולא להדבק לכסא ולספור את הדולרים הם יעשו והם ישנו. אתה רגיל לכנסת פאסיבית ככה שאתה לא מעלה בדעתך שיש דגם אחר של חבר כנסת שבאמת רוצה לשנות משהו שבאמת אכפת לו. אנחנו לא מחפשים להיות כלי משחק בידי האופזיציה או הקואליציה אלא לייצג את הבוחרים שלנו את תפשית העולם שלנו ולחוקק בתור התחלה את חמש החוקים שהבטחנו כבר בתחילת הדרך. מספר המנדטים לא משנה עיסוק בשרטוט דגמי ממשלה כאלו או אחרים זה ריק מתוכן דנו ודנו בנושא הזה כבר רבות גם חבר כנסת אחד יכול לשנות הרבה,השאלה היא לא כמה אלא איך. וכראייה לכך תסתכל על שתי המפלגות הגדולות שזוכות למספר לא קטן של מנדטים ומה האיכיות של האנשים שם וכמה המפלגות האלו עושות.

אוהבותה

New member
מגיע לך ../images/Emo39.gif, לא רק ממני -

אלא מכל מי שהמילה "ישראל אחרת" אומרת לו משהו. שמת לב כמה רגש ומוטיבציה את מפנה לעניין הזה ? כל הכבוד, ושוב, כל הכבוד. ני מעריך מאוד אנשים שהולכים אחרי צו מצפונם ונלחמים עבורו. ועכשיו ... יש הבדל בין אמביציה ומוטיבציה לבין מציאות. אין מה לעשות אבל פרלמנטר בודד לא יכול לעשות את העבודה. נקודה. פרק לזה, לא משנה עד כמה יכולתו של בועז נול ומס´ 2 מוכחת (מתוך ההנחה ששני מנדטים יהיו מתנה), אין שום מקום להזכיר אפילו באותו משפט את יכולותיה המוכחות של תמר גוז´נסקי בשנים של עבודת ציבור בפועל של שנים, ואת יכולתם. כאן כן בא לביטוי ה"טירונות" הפוליטית של כל מועמד, ואפילו פרלנטרים שאני מכבד ועדיין "צעירים במשחק" (בלי שמות, לא רוצה להחסם), לא יתנו 100% תפוקה רק בגלל מאבקי המבוא, נקרא לזה, שעליהם הם יצטרכו לבזבז זמנם, שלא לדבר על לימוד העבודה עצמה. זו נקודת המוצא שלי לכל המשחק הפוליטי. אני אצביע עבור מפלגה שידוע לי שיש לה כובד משקל רלוונטי. מי לא רוצה להצביע עבור "זכויות גמלאים" ? זה נוגע הרי לכולנו ! אבל הסיכוי שאם הם יכניסו מישהוא ,שהוא אכן יעשה את העבודה שלשמה הוא נשלח, הוא דיי נמוך. כל מה שרציתי לדעת הוא כמה לדעתך "ישראל אחרת" באמת שווה. לא רציתי להכנס לדיון של אתם צעירים, כן או לא. זה את התחלת .... אני שאלתי שאלה פשוטה .... ושוב -
רק בגלל שאת כזו נחמדה. יניב.

© Tweety ©

New member
תודה רבה.

הרשימה של ישראל אחרת כוללת בתוכה חבר´ה טובים,מוכשרים שבאמת יכולים לשנות אם תינתן להם ההזדמנות לכך. ואני אגיד שוב שלא משנה מה מספר חברי הסיעה אלא היכולת שלהם הרצון שלהם לשנות הליכוד יהיו עם מעל ל30 מנדטים ומה הם יעשו? כלום,בדיוק כמו בכל השנים הקודמות. חבר כנסת אחד יכול לשנות והרבה דווקא אי הניסיון ואי ההכרה של המערכת תדרבן אותו ללמוד ולהכיר אותה. דווקא העובדה שהוא חדש רק תמריץ אותו לעשות את השינוי שכולנו מייחלים לו. הכנסת שלנו צרכה התחדשות ורוח חדשה כמו אוויר לנשימה לפוליטיקאים האלו שנבחרים קדנציה אחרי קדנציה ונכשלים שוב ושוב לא מגיע להיות לאנשים של ישראל אחרת כן מגיע להיות שם הם ראויים לכך. ישראל אחרת שווה המון.

אוהבותה

New member
טוב, השתכנעתי ש -

את משוכנעת ... וזהו. לא הצלחת לשכנע אותי, אני צריך יותר מ "סמוך עלי" או "נראה לי". בכל מקרה אני מאחל לך בהצלחה בלי שום קשר לשיוכך הפוליטי
, ונפגש ביום רביעי
יניב.

אוהבותה

New member
האמת, אם כבר יש החלטה לרוץ,

אז עדיף שתעברו את אחוז החסימה, כך הקולות שלכם לא יאבדו ובטוח שאין הבדל גדול מדי בין המפלגות "השפויות". אני בטוח שאם בועז יכנס, הוא יישר קו צ´יק-צ´ק עם הגועל נפש, כמו כולם. אבל לא את זו שחותמת על הביטוח .... ו
? אולי משם מגיע הכוח הנפשי שלך ?
יניב

למעלה