שלום רב, שאלה בקשר לתזונה

Dr_Compu

New member
שלום רב, שאלה בקשר לתזונה

שלום רב... רציתי לשאול שאלה קטנה בקשר לתזונה... במהלך היום אני אוכל טובף כלומר אין לי תפריט קבוע, אבל אני חושב שמחינת אוכל אני יכול לרדת בקלוריות... הבעיה שלי היא השתייה...אני שותה די הרבה, וקולה...רגילה.. ואני חושב שהקולה גורמת לי לא לאכול הרבה שוקולד ודברים מתוקים.... האם זה באמת מזיק כ´´כ....ויכול להרוס לי את כל הקלוריות שאני חוסך באוכל? תודה

קולה

מזיק מאוד !!! קולה זה פחממות ריקות שלא תורמות כלום לגופינו כמו כן קולה ממכרת ומעוררת. לשאלתך אם זה הורס את מה שאתה חוסך, התשובה היא בהחלט !!! הפסק לשתות קולה והתחל לשתות מים מינראלים או סודה, בהתחלה זה יהיה קשה (אתה מכור) אבל זה יעבור. בהצלחה

Dr_Compu

New member
מה עעשית ותי מכור פתאום?? ../images/Emo8.gif

אבל... עדיף פסק זמן אחד...או מקופלת על קולה... כי כרגע, אני כמעט ולא אוכל קולה אלא רק שותה קולה... דרך אגב, משקאות דיאט, הם גם לא טובות??

spoild

New member
מכור או לא מכור,

כמו שנאמר, קולה זה אכן פחמימות ריקות, אני מודה, אני הייתי מכור לפאנטה, לא היה עובר יום בלי בקבוק לפחות, אני דיי גאה בכוח הרצון שלי אבל אני חייב לציין, שגמילה במכה אחת והמעבר למים וסודה יכול להיות קשה במיוחד. תעבור לדיאט , זה לא מזיק באותה צורה (ידוע לי שאספרטיים מהווה סיכון מסויים אבל קטוניתי מלתארו), כמו שרבים יודעים דיאט פאנטה זה גועל נפש אז שמחתי מאוד לעבור למים, תאמין לי, אני לא מרגיש ואני לא סובל מזה, מים וסודה זה ה- דבר!!! ואני רציני,. מה רע בקולה - כמו שנאמר פחממות ריקות, סוכרים פשוטים. הם נספגים ונכנסים במהירות למחזור הדם ובכך גורמים ללבלב להפריש אינסולין בכמיות. מה שאומר שהוא יעבוד קשה יותר וזה עלול גם כן לסכן אותו, יש כל כך הרבה סיבות למה כדי להתרחק מפחממות פשוטות, רבות מהן נמצאות בבית הקברות שבו קבור פורום חדרי כושר של וואלה ז"ל , תנסה שם למצוא תשובות עם זה מעניין אותך. בהצלחה בתהליך !

דורון K

New member
גם אם אתה לא מכור...

אז קולה מאוד מזיק-סיבות: 1)קלוריות ריקות שאינן מוסיפות ערך תזונתי. 2)סוכר לבן שגורם לעליה מהירה של רמת הסוכר בדם,ולירידה מהירה מה שגורם לעיתים להשתוקקות לעוד סוכר. 3)קפאין-גורם בטווח הארוך ל:עייפות,כאבי ראש והוצאת מינרלים חשובים מהגוף כגון סידן. 4)תכולת זרחן גבוהה-מוציאה אף היא סידן. דיאט קולה אמנם מכיל הרבה פחות סוכר וקלוריות אך הוא מזיק לא פחות מאחר שהוא מכיל ממתיקים מלאכותיים כגון אספרטיים. הצעתי לך היא להפסיק בהדרגה לשתות קולה ומשקאות מוגזים אחרים שלא תורמים דבר חוץ מחומרים מזיקים-ולשתות הרבה מים!!!!!

למעלה