שלום רב-עזרה

שאלונית

New member
שלום רב-עזרה

היום לקחתי בשש בבוקר את כדור האיקקלמין הראשון שלי. עכשיו אני סבלת נורא יש לי בחילה , כאבי ראש, ואפילו מעט כאב בטן.. היתכן???? יכול להיות שזה בגלל הכדור?? כל כך מהר?? בכל מקרה אשמח לפתרונות אפשריים תודה!

mor mor

New member
נשמע מוזר

אולי אכלת משהו לא טוב.... אבל עדיף שתתקשרי לרופא ותתייעצי איתו... אולי הכדור לא מתאים לך.

אפרסקה

New member
לי האיקקלומין עשה כאבי ראש מזעזעים

אני לא זוכרת אם זה היה תוך כמה שעות אבל ללא ספק זה היה תוך יום-יום וחצי. קיימת גם אפשרות שהכאבים שאת מתארת הם מלחץ- בכל זאת את מתחילה כאן דרך חדשה ותהליך חדש וזה מלחיץ אני יודעת לגבי, באופן אישי, שלחץ נתבטא אוטומאטית במיגרנה. אז קודם כל אני ממליצה לנסות אמבטיה פושרת (לא חמה מידי), חפיפת ראש תמיד עוזרת לי, אולי כדור נגד כאבים. אם לא עובר, תתייעצי עם הרופא. אין לך מה להפסיד. בכל מקרה, מאחלת לך בקרוב מאוד בחילות מהסיבות הנכונות והמשמחות!!

TWEETY =^.^=

New member
זה בהחלט יכול להיות,,,

מציעה לפנות מהר לרופא כדי להחליפ אולי טיפול. זה עלול גם לגרום לבעיות בראיה.

פינקי33

New member
הגיוני מאוד אבל אם חס וחלילה תצטרכי

להמשיך עם איקקלומין תשתדלי לקחת אותם בערב, כדי שכל תופעות הלוואי יהיו בלילה כשאת ישנה ואז לא תרגישי כמעט כלום...

עינת ב6

New member
הי שאלונית../images/Emo142.gif

חמודה, כבר שמעתי על תגובות כאלה מאיקקלומין...
גם אני ממליצה לך לספר ולהתייעץ עם הרופא, וגם לקחת את עצתה של פינקי ואם את ממשיכה עם הכדורים אז תנסי לקחת אותם בערב ...
מאחלת לך שהתופעות יעברו בקרוב, ושתרגישי טוב
והכי חשוב שהמחזור הזה יהיה המחזור המנצח!
בהצלחה!

נשמע מוזר

אני במחזור שני של איקקלומין, ותופעות הלוואי שלי הם רק אחרי הביוץ (בטן נפוחה). בכל מקרה קראתי שהתופעות שאת מתארת בהחלט יכולות לקרות. יש אזהרה בהוראות של התרופה לגבי כאבי בטן - הם ממליצים לפנות לרופא.

דנה אא

New member
היי שאלונית

אני סבלתי מתופעות נוראיות מהאיקקלומין, אבל זה התחיל לאחר 36 שעות מאז שבלעתי את שני הכדורים הראשונים. סה"כ נטלתי 4 כדורים. ההרגשה הנוראית נמשכה אצלי מספר ימים, כלומר, גם אחרי שהפסקתי לקחת את הכדורים.

Blue velvet

New member
איקקלומין=מיגרנה

אצלי זה ככה, וממש מזכיר את ימי הגלולות. היום הייתי מנוטרלת בגלל התקף חזק כזה, שכנראה, התגבר בגלל חשיפה לשמש האימתנית. אני מצטרפת להמלצה לקחת את הכדורים בערב. כך מומלץ לגבי הורמונים בכלל. בכל אופן, עדכני את הרופא שלך. אני משתמשת ברוקסט פלוס לשיכוך המיגרנה, אבל צריך לשים לב לקחת את התרופה מיד עם הסימנים הראשונים להתקף. תרגישי טוב!

למעלה