שלום רב-סיוע

שלום רב-סיוע

הנני כבדת שמיעה-ללא מכשירים. שמיעתי ירדה בצורה ניכרת בגלל גילי. אני מחפשת עבודה קלה,מגבלות פיזיות (בעיות בגב) יכולה לעבוד כ4 שעות ביום. הבעייה המרכזית והחריפה היא עבודה מול קהל שאיני יכולה לבצע. יש למישהו רעיונות? מיקום חולון בת ים תודה בברכה רות

בואי נראה

את סובלת מבעיות גב יש לך שמיעה ירודה ומעדיפה שידברו אלייך ובקול רם לא יכולה לעבוד יותר מ 4 שעות ביום. לעבוד עם ילדים במצב זה את לא יכולה. רק בעבודות כמו בדואר, או עבודה שלא דורשת עמידה או שמיעה, כלומר ללא אנשים. אני מציעה לך לחפש עבודה במיון דואר. או שירות חבילות. פני לסניף הדואר הקרוב למקום מגורייך.

תודה לך נירנוש,כבר פניתי לשירות הדואר

האישה שם אמרה שהעבודה היא 8 שעות בעמידה , פיזית קשה ובלילה ,ובעיקר מיועדת לחיילים. הייה לי מאוד מוזר ולא ממש הגיוני,שאלתי אותה מה פיזי במיון מכתבים? היא ענתה,שיש חבילות כבדות להרים,(מה זה קשור למכתבים?)שהעבודה נעשית בעמידה עם המיכשור החדיש של היום. הייתה ממש לא נחמדה בלשון המעטה. אם יש לך מידע על מקום דואר שאוכל למיין מכתבים בישיבה(האנגלית שלי מצויינת). אודה לך מאוד,או איזה מפעל להרכיב חלקים משהו ידני וקל. בברכה ותודה רות

ללא נושא

מרכז: כל הערים במרכז משרה מלאה, משמרות למפעל אלקטרוניקה גדול באזור השפלה דרושים /ות עובדים /ות להרכבות. ניתן ללא ניסיון קודם- הכשרה במקום! עבודה במשמרות /משרה מלאה. הסעות מאזור חולון /בת ים /ראשון לציון /לוד /רמלה.לזירוז תהליכי מיון מומלץ להוסיף מספר ת.ז. דרישות: אנגלית בסיסית. ידע טכני יתרון משמעותי. המשרה מיועדת לנשים וגברים כאחד. שלח קורות חיים הבעיה היא שבאמת קשה למצוא עבודה כל כך חלקית. לכן לדעתי כדאי לך לפנות למרכז לקידום החרש ולביטוח לאומי. זה המצב שבו הם אמורים לסייע.

למעלה