שלום רב לפורם

Hawk1Eye

New member
שלום רב לפורם

אז ככה, הכינוי שלי הוא עין הנץ(מעדיף להיות בעילום שם) עד לפני כשנה השתייכתי לזרוע הישראלית של 2600, בקבוצה היינו 12 אנשים והמנהל של הקבוצה היה חבר שלי - יוגי(כינוי) חלקנו היינו מומחי תכנות, חלקנו מומחי אבטחה וחלק אחר היה חלק מסייע - ללא התמחות. אני השתייכתי לחלק של מומחי האבטחה - והתמחתי בסערכת יוניקס\לינוקס, ניתוח סקריפטים ועבודה עם דפי סיסמאות. בצוות שלי היו עוד שני אנשים אנו בתור קבוצה עשינו הרבה דברים נחמדים סתם לשעשוע כגון הפלה של "וואלה" ע"י ניצול פרצה בcgi של תוכנה שבסך הכל מחשבת פעולות מתמטיות פשוטות. הגענו לבריקפוינט והתוכנה גרמה להאתה של השרת עד לקריסתו... עשו לו אתחול לאחר 10 דקות של שיתוק. כמו כן עשינו גבר דברים חשובים יותר כגון מלחמה בארגוני טרור - פריצה והשבתה של האתר של החיזבלה לפני כשנתיים למשך 9 שעות... ממש הרסנו את המחשב. אך אני מצטער, עשיתי פעולה שאני אל גאה בה ואני ממש מרגיש קשה עם זה. ניצלתי את הידע שלי לפרוץ לחנויות ווירטואליות ולהשיג כרטיסי אשראי. זה היה נחמד בהתחלה, היכולת לקנות כל דבר על חשבון אחרים. אך אני חושב שאילו הייתי במקום האחרים לא יודע מה הייתי עושה אם היו נעלמים לי 600$ ביומיים בגלל קניה מראש של דומיין ל5 שנים, השכרת שרת אינטרנט מהיר ל5 שנים ועוד פעולות שונות שלא אני ביצאתי. זה גרם לי לבעיה מצפונית קשה אז החלטתי לא לעשות זאת יותר, והעברתי את היידע הזה הלאה - מי שרוצה שיעשה, אני לא עושה את זה יותר! טוב, מאז התגייסתי ולכן נאלצתי לפרוש מהקבוצה לשלוש שנים. אז אני אהיה פה כל שבועיים, אני אעזור לכם עד כמה שאני יכול. אהה, דרך אגב, לקבוצה קראו 2600-il עין הנץ

Admini

New member
--------------->

יתכן ויש בזה משהו, אבל לי נראה שכל הסיפור מצוץ מהאצבע

Hawk1Eye

New member
../images/Emo26.gif

בדרך כלל לא תשמע האקרים אמיתיים מספרים לך על הפעולות הללו. אני סיפרתי כי לקחתי "פעולות מניעה" ע"י הסוואת האי פי שלי. ככה שההודעות הללו שאני רושם בפורם באות מאי פי בארצות הברית. (האמת אני מחובר דרך unix shell בשרת מאוד מפורסם בארצות הברית. ככה שאין מצב שיעלו עלי... עד עכשיו לא עלו עלי לפחות. אבל אתה יודע מה? אתה צודק ישנם הרבה ילדים ש פורצים בנט-באס ורואים את עצמם כגדולים ויכולים לעשות הרבה... אני כבר עברתי את זה בגיל 12.5

jjhhhhj

New member
היי האקר

קצת פרטים עליך: i love sports(spacially Hard Atletic) computers(programs&internet&hacking) sound systems. working as Sound Man in several places. (working on Sound Mixers - about 5 years) play's on Electric Organ(instrument) about 7 years. well... i live in Nesher, its a wanderfull City neer Hifa in Israel. from the windows in my house you can see a lovely view on the factories in my area... and we have a good air with a lot of dust and Toxic Metals... i love this
מי ישמע איזה האקר....

mop666

New member
חחחחח אני גדול ממנו בחודש

וואו ממש מדהים זה דבילי לרשום ת'פרטים באייסיקיו וגם אתה jghjgi משו כזה חחח ממש פרטים הבאת איך עשית זאת? חחחחחח יש דרך הכי טובה לגלות האקר וזה פשוט יותר ממה שכולכם חשבתם פשוט לדבר בשם של בת ולשלוח תמונה של כוסית בדרך להציץ באקס נט סטיט ואת השאר הוא כבר יספר חחחחח בשביל ליהיות האקר דרוש טיפה ליהיות יותר יצירתיים ולעבוד עם טיפה פסיכולוגיה

למעלה