שלום רב לכם

התמימה

New member
שלום רב לכם

ולכן... אהה.... חברה שלי בולימית, והיא רוצה לטפל בעצמה, היא הייתה בעבר אנורקסית ועכשיו היא עברה לבולימיה והיא כבר ממש נכנסה לתוך דרך החשיבה הזאת של הבולימיה, היא נמצאת בתוך זה כבר כמה חודשים... ואני רוצה לשלוח אותה לטיפול של מומחה... היא גרה בצפון אבל כרגע במרכז... היא יצרה קשר עם מרכז נופית והם אמרו שישלחו לה מידע אבל הם לא עשו זאת... מה אני יכולה לעשות כדי לעזור לה? כל בוקר היא קמה מסתכלת במראה ורועדת מרוב המחשבה שהיא שמנה... המעט שאני רואה שאני יכולה לעשות הוא להעיר לה כשהיא מרזה... מה עוד??? חסרת אונים התמימה

קודם כל שלום! אני חושבת שממש חשוב

ושמזלה הוא שיש לה חברה שכל כל דואגת לה ואוהבת אותה!!!!!!!אהבה ותמיכה זה הדבר שאנו הכי צריכים ברגעים כאלו!!!!!כך שטוב את עושה כשאת איתה ורוצה לעזור לה.....ואם היא נותנת לך לעשות זאת ולא מתנגדת .....נפלא!!! ועכשיו לענינינו! אני כמעט בטוחה שיש למרכז נופית אתר באינטרנט, אז תנסי להכנס אליו, חוץ מזה אני לא בדיוק יודעת אל איזה טיפול בדיוק היא חושבת ובאיזה גיל היא בערך, כך שאם תודיעי לנו ולי, אני אשמח ליעץ לך על מקומות שאני בדקתי ובודקת! בשביל לצאת מהמחלה לפי נסיוני ולמידתי צריך קודם כל לרצות לטפל בעצמינו כך שאת הצעד הזה את אומרת שהיא עשתה...ואם היא באמת רוצה...היא תצליח...וטוב שאת איתה ולידה ברגע זה מנסה לעזור לה לצאת מהמעגל הנוראי, הסיוטי והמסוכן הזה...ככל שמושכים אותו יותר ויותר והולכים סחור סחור, יותר קשה לנו לצאת ממנו, והוא הופך לפיתרון הקבוע שלנו...אבל הוא באצם בריחה מחיפוש הפיתרון לבעיות האמיתיות...כך שצריך להעזר בסובלנות... כי זה הרי לא כל כך פשוט...כמו שהרבה חושבים, לשנות תפיסות גישות, ומקומות מסתור זה קשה קשה קשה, ויש עליות ונפילות! אבל כשיגיע הרצון והשכל יעבוד(גם עם לפעמים צריך בכח לגרום לא לעבוד כי אין לו כבר דלק והא כבר לא עובד כמו שצריך)כשהוא מתחיל לעבוד זה יהפוך ליותר ויותר קל!והפיתרון הוא לא קל לעולם! בגלל זה יש לנו הפרעות אכילה, כי חשבנו שהוא כזה קל! וגילינו כמה שהוא קשה...לפעמים מאוחר מידיייייי! טוב שזה במקשה שאת מציגה לא ככה! ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תרנגולת

New member
אהממ..

תלוי מאיפה היא בצפון או במרכז. אולי כדאי שתפנה לקופ``ח, או למרפאה להפרעות אכילה.. או לביה``ח. יש במרכז מספיק מקומות, וגם בצפון יש.

למעלה