שלום רב לכם...

שלום רב לכם...

מקווה שמישהו יתייחס. תאריך הלידה שלי 71 07 06 ושלו : 67 06 20 נפרדנו לאחר המון עליות והכי הרבה ירידות. אני אוהבת אותו מאוד, הוא פחות כנראה... מה אתם אומרים? האם יש לי סיכוי לאהבה חדשה ואמיתית הפעם? האם איתו יש סיכוי למשהו יותר רציני? אשמח לתגובה. בתודה מראש.
 
סיון

למרות שלא כתבת לנו את מספרי השמות שלכם,אתייחס לשאלתך. הקשר ביניכם הוא קשר די בעייתי,כוון שאת משקיעה המון בקשר והוא די קריר ביחסו אלייך,עושה רושם שהוא טיפוס שלא אוהב מגבלות,ואינו יכול להתחייב לאשה אחת. ירון.
 
תודה רבה על תגובת המהירה../images/Emo24.gif

ובכל זאת אשמח לשלוח לך את מספרי השמות ליותר פרטים. איך לחשב אותם? אתה יכול להסביר לי? בתודה ענקית מראש.
 
אוקיי ראיתי תודה!!!

אז שמי במספרים הוא : שם פרטי: 1551 שם משפחה: 52134 (מתחיל ב4 ) שמו: פרטי: 313 משפחה: 8162 (מתחיל ב2 ) אז לשאלה שלי: האם יש התאמה, האם יש סיכוי? האם שווה לי להתאמץ? אשמח לתשובה . בתודה מכל הלב.
 
למעלה