שלום רב לכם!

שלום רב לכם!

אני מניחה שהשאלה הזו עולה הרבה בפורום הזה.. אבל סוף סוף אני רוצה לקנות מחשב. מחשב נייד. הגיע הזמן בגילי המופלג לא? הבעיה מתחילה כאשר אני לא יודעת איזה מחשב אני רוצה לקנות, ואני פוחדת שבחנויות יעבדו עליי, כי אני לא מבינה כלום במחשבים. חשוב שהוא יהיה זול. לשימוש אישי בלבד. בנתיים לא לצורך עסקים ולא לצורך עבודה. האם אפשר למצוא משהו עד 3200 ש"ח? אני מקווה שהגעתי למקום הנכון .. וכאן יוכלו לעזור לי. דגם? זכרונות? וכל מה שאני צריכה להעלות בשיחה עם המוכר..

bolodolo

New member
אני לא חושב שיעבדו עליך בחנויות

במחיר הזה כל מחשב שתקבלי יהיה מצוין, תנסי לחפש מעבד פנטיום M, זכרון מינימום 512 מגה, וכמה שיותר קל (זה כבר תלוי במסך). ווינדוס אקס פי (למרות שמאוד קשה היום להשיג אותו בניידים, הכי טוב לתת למישהו שמבין שיתקין לך גירסה "פרטית" שלו עם את לא מצליחה להפטר מהוויסטה). ושאלה לסיכום, למה את צריכה מחשב נייד? במחיר הזה את יכולה לקנות נייח מצויין (לצרכים שלך) כולל מסך 19 אינטש, תחשבי על זה...

bar666xp

New member
אילו שימושים בססים של מחשב...

כלומר כל מחשב יתן מענה לשימושים הללו.. אני לא מכיר מחשבי מוטג {והשם זה הרבה בניידים}.. שנימכרים במיתחת ל3.5Kש"ח {K=1000}. אולי מדור קודם {בעלי מעבדי פנטיוםM לדוגמה} אפשר יהיה למצוא בפחות. יש כמה קווים מנכים בנוגע לניידים... {הינה 4 לדוגמה} 1. כמה שהמסך קטן יותר המשקל קל יותר והמחיר גבוה יותר. 2. אפשרויות השידרוג מעוד מוגבלות במחשב נייד בניגוד למחשב שולחני. 3. נייד יעלה 150%-200%~ ממקבילו השולחני {עד כמה שאפשר לומר מקבילו}. 4. על עמידות פיזית משלמים! נייד מהסידרה העיסקית יהיה בעל עמידות טובה יותר בדר"כ וזה יהיה בולט בהבדל המחיר. ובגדול נייד רוכשים לניידיות!!! מומלץ לעיין בקישורי/מאמרי הפורום לקרוא... ללמוד... תחילה. שלב שני סקר שווקים.. להיכנס לאתרים כמו זאפ/בזמן וכו' {אתרי השוואת מחירים} למצוא את ה2-3-10 שניראים לך התואמים ביותר לך. {במקרה הזה כמה שיותר זול יותר טוב}... שלב שלישי לחזור אלינו אם הקישורים/מפרטים כדי שנוכל ליעץ לך מה נותן יותר בעד ה$$$ שלך... מה פשוט הוצאה מיותרת... ומה שאפילו שאת ממש לא צריכה כרגע בפועל פשוט במחיר הזה רווח נקי. ומה את צריכה תחלס.. לא הרבה מעבדי סלרון/סמפרון ועד כור2דו כולם במקרה הזה אותו הדבר הבדל של נגיד 2-3 שניות כדי לפתוח את הWORD.. לא מצדיק להוציא $$$ מיותרים... זיכרון {RAM} זה תמיד טוב ונגיד זאת כך תלוי לאיזו מערכת הפעלה לXP יספיק 512M ומעלה, לויסטה HOME BASIC מספיק 1G.. לשאר גירסאות האיכסטה {בעלות ממשק החרטארו} 2G ומעלה... אם במקרה את חושבת על לינוקס {אני בספק} 1G זיכרון זה גם עם תוסף ה3D ללינוקס {המקור שממנו גנבו MS את החרטארו}.

Jan22

New member
דרישות ? תוכנות שאת עובדת ?

שימושים ? או בקיצור http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1372&a=62027&c=6590&sc=0&ssc=0 נייד ה3K-4K לרוב בעלי מעבד SEMPRON/CELERON M (אינטל מול AMD) מעבדים לאפליקציות משרד כגון OFFICE WORD - PP - EXCEL / WINAMP - MP3 / DIVX - MOVIES . בשילוב עם זיכרון 512MB וWINDOWS XP הוא יעבוד מצויין עבור הדרישות הנ''ל.

תשובות מלאות.

אני מודה לכם מאוד
אני זקוקה למחשב לשימוש ביתי, אינטרנט וחשוב לי שהוא יהיה מהיר. אני עדיין לא יודעת מה לבקש בחנות.

למעלה