שלום רב לכולם...

• פותח הנושא א15
  • פורסם בתאריך

Erezh21

New member
אז כדאי לך לחשוב שוב

כי אין מצב שהם יבואו לכאן, והוא יהיה הראשון שיודע את זה ולא התקשורת כאן בארץ, או לינקין פארק ישראל.

uk14

New member
תגיד לפחות שזה לא שהם יגיעו לארץ

כי זה נשמע די בדיוני...אז לפחות אל תתן לנו לפתח תקוות...\=

Erezh21

New member
אל תפתחו תקוות

כי זה לא יקרה. תחשוב כמה שניות בהיגיון.

א15

New member
טוב.. רמז נוסף

השיחה עם בראד, רוב, צ'סטר, מייק הייתה קשורה אכשהו להגעה שלהם לארץ אבל (שימו לב) אני לא רוצה ליצור לכם תקוות שווא, אז בנתיים הרמזים: 1) זה לא מדובר בשמועה רשעית... 2) השיחה הובילה את שני הצדדים (אותי ואת לינקין פארק) להסכמה על משהו הקשור לישראל... שוב אני חוזר ואומר: אני מקווה שאני לא יוצר לכם תקוות שווא ומהשיחה הזאת כנראה יצא רק משהו מאוד קטן ממה שאתם חושבים.... המשך רמזים בהמשך השבוע (לא להלחיץ אותי סתם, כי אני לא יפרסם לפני המועד שקבעתי לי, שרק אני יודע מתי הוא).

א15

New member
הסבר לרמזים

המילה "הגעה" יכולה להוביל לכמה דברים: 1) הגעת האלבומים של לינקין פארק לארץ. 2) הגעה של חלק מהלהקה. 3) ורק בסוף אולי... להופעה בארץ...

LPfan12

New member
בנאדם כנס

קודם כל אני שמח שדיברתה איתם =] דבר שני: ברור שאתה לא רוצה לתת לנו לפתח תקוות אבל רובנו פה חושבים (למרות שזה לא הגיוני) שלינקין פארק יגיעו לישראל, אז רק בקשה אחת אם זה לא תגיד לנו עכשיו, כדי שלא נתחיל לקוות. לדעתי אוליי כמה יקפצו לביקור =]

uk14

New member
הכי הגיוני שרק חלק יגיע...

לקדם את האלבום...או סתם לבהקר בכותל כמו מדונה...הופעה לא יעשו פה...לא משתלם להם כלכלית...למרות שאם תהיה הופעה..טוב חח אני מרגיע את עצמי...לא יהיה כלום...ציפיות יש רק בכרית.

sapir lee

New member
דיברת איתם? איך??

לקחת תמונות??? אוף, לפחות תגיד אם זה הופעה בארץ או לא... אני מה זה לא רוצה לפתח ציפיות

למעלה