שלום רב לכולם

mortis

New member
שלום רב לכולם

שמי אסף בן 23 מאורנית ואני מתעניין בפרסנול טריינר....יש לי מנהגים שאני רוצה לשנות....דרכים שאני רוצה לשנות...לשנות את האופי מעט (זה אפשרי בהחלט עשיתי את זה בעבר פשוט מה שאני עכשיו מתמודד איתו קשה ביותר) ....להגשים חלום ענקי ...ולהגשים מטרות בדרך....תוכלו להמליץ לי על מאמן אישי? לתת לי פרטים? האם נשמע לכם שזה מתאים לי? אני מאוד נחוש להצליח..תודה

אימון אישי להגשמת חלום

היי אסף וברוך הבא אימון אישי מהותו הגשמת חלום. הדרך= המסע הוא בחלקו ויתור על הרגלים שאינם משרתים אותי ובוודאי עם חוסמים אותי, אמונות כזב וכדומה. מאידך יצירת תוכנית פעולה להגשמת החלום ופריצת דרך למימושו. מזמינה אותך להכנס לאתר שליwww.iritshaal.co.il ולהתרשם אשמח לענות על שאלות ולהפגש לשיחת אימון ראשונית בלתי מחייבת בהצלחה סופש נעים
אירית שעל [email protected]

הגשמת חלום,

אסף שלום רב, אסף מדבריך אני מתרשמת מאנרגיות חיוביות בתוכך ושמחת חיים ורצונות להגשמה ,ובעצם אתה אולי חפץ בכיוון במיקוד.אתה שואל את חברי הפורום: "האם נשמע לכם שזה מתאים לי?" ואני רוצה לשאול אותך האם זה מתאים לך? על מנת לדעת אני מציעה לך להיכנס לאינדקסי מאמנים,ליזום שיחות טלפוניות עם אחדים,לראיין אותם,להיפגש ולהתרשם ,מאישיותם,מסיונם המיקצועי,הכשרתו ,עם מי נוח לך יותר ואתה סבור שבסיועו/ה תגיע לתוצאות מיטביות עבורך. להערכתי על פי כללי הפורום לא ניתן לתת פירסום למאמן כזה או אחר ,ועל כן תוכל לפנות במסר פרטי לקבל המלצות. בהצלחה, דורית מאמנת אישית ומאמנת אירגונית, www.doritcoaching.com

שלום אסף

אתה אומר שאתה רוצה לשנות מנהגים לשנות דרכים ולשנות אופי אתה מספר שכבר עשית זאת פעם ועכשיו אתה הולך לקראת משהו קשה יותר כאשר אדם עובר תהליך התפתחות אישית ישנם שינויים בחיים שבאים לידי ביטוי ולא פעם נדמה שאנו בעצמינו משתנים. אני מציע לך דרך אחרת להסתכל על התפתחות אישית. התפתחות אישית זה לא לשנות את מי שאתה אלא לוותר על מי שאתה לא. תחקור תחפש ותגלה מי אתה באמת אסף מאורנית מה מניע אותך, מה מרגש אותך, מה הם החלומות שלך, מה הם הערכים שלך ככל שתחשוף לסביבה שלך,לעולם, לא רק במחשבות, את אסף מאורנית האמיתי תגלה שכל מה שאתה לא, כל הדברים שאתה מבקש להפתר מהם, לשנות אותם לאט לאט נעלמים מאליהם. אחרי שכל זה נאמר אימון אישי זו אכן דרך אפקטיבית לממש את הכוונות שלך המון המון בהצלחה.

למעלה