שלום רב לכולם

yarok000

New member
שלום רב לכולם

אהלן .. בימים האחרונים אני עסוק בחיפושים קדחניים , המטרה ; סוזוקי סמוראי בין השנים 87 - 92 , ויש לי כמה שאלות לחברי הפורום : - כמה המחירון הוא משמעותי , התרשמתי מאנשים שדיברתי איתם שאין כל כך משמעות למחירון , איך הרכב הזה נמכר , באיזה מחירים ? - איך האוטו מבחינת נסיעת שטח וכביש ? איך הוא מבחינת צריכת דלק? - מה עדיף ? פתוח או סגור? קצר או ארוך? - האם כדאי לקנות את הג'יפ הזה? ואם כן אני נמצא על סף יאוש , מישהו יודע על מישהו שמוכר? תודה על העזרה

denver101

New member
למה מת? כנס

אין לי מישהו שמוכר אבל מחירים תלוי לפי מצב הרכב והשיפורים יכול גם ללכת מעל המחירון גיפ מאוד חביב בשטח חיסרון יחיד מנוע קטן (למרות שלדעתי לא נורא כול כך) מבחינת כביש נחמד מאוד . דלק די חיסכוני . יותר כיף פתוח אבל קשה למצוא כאלה עים ברזנט יפה (ברוב המקרים צריך תיקונים וכאלה) אני ממליץ על קצר( יותר טוב בשטח) מקווה שעזרתי לך ותחפש בפוקוס או בלוחות יד שנייה באינטרנט ( יד 2 או הקרטל)

Dror BANANA

New member
../images/Emo94.gif היי ירוק ,מה שלומך ?

לי יש sj410 פתוח שנת 84' מנוע 1,000 4 הילוכים קצרים כלי ממש מגניב ממש בימים אלו אני בהרצה לאחר אוברול פשוט להתאהב ברכב. אם בחרת בין השנים 88-92 אני מבין שעשית סקר דגמים מפני שהדגמים משנת 87 ומטה קצת שונים. לסמוראי אין מחירון המחירים נעים בשוק לפי מצב הרכב תוספות או לא ועוד... נסיעת כביש די נוחה רק שתיקח בחשבון שהסמוראים מאוד קופצניים במהמורות וכו' ,לי אישית אין בעייה עם זה ההיתרונות הרבות של הסמוראי עולות בהרבה על הקופצנות. לגבי נסיעת שטח שמומחים וותיקים אחרים בתחום יענו מפני שאני די חדש בסמו ובשטח יצא לי להכנס איתו לשטח חולי עמוק הסמו הרגיש בחול ממש בבית נסיעה ממש קלילה ללא שום מאמץ ואפילו בלי להוריד אוויר פשוט לשלב 4*4 ולהנות מהזריזות שלו בשטח הוא משרה אווירת ביטחון מעולה. צריכת הדלק של הרכב שלי בסביבות 1:12 . לגבי פתוח סגור
זה עניינך האישי מתאים לך להרגיש את הטבע מקרוב בקבריולט עם המון רוח ומצד שני לחורף אתה חייב ברזנט במצב טוב מאוד אחרת תסבול מקור ורטיבות ,לדעתי האישית בסגור תרגיש קצת יותר פרייבט וגם הרגשה צפופה יש ג'יפאים שמעדיפים את הסגור ויש את הפתוח. לסיכום ג'יפ קטן מתוק חסכוני ועיצוב מדהים ולסיום הוא ג'יפונצ'יק אין עליו בשטח. בהצלחה דרור.

למעלה