שלום רב לכולם

שלום רב לכולם

בסד שלום אני ניכנסתי לפה במקרה וראית שפה מאוד נחמד אפשר להיצטרף לביתכם הגדול והנחמד עליזה

papasmurf

New member
שלום לך!!!

ברוכה הבאה... מותר לשאול אמא של מי את? ומה עושה אותך כ"כ גאה בו/ה? שיהיה רק טוב

תשובה לשאלה

בסד אני אמא לחמישה ילדים מאומצים ומקסימים ונכדה בת שנתיים, ממש מתוקה כמובן שזה לדעתי ולדעת בעלי,, ואני גאהה בכול אחד מהם כול יום מחדש , עליזה

ערב טוב לך עליזה ../images/Emo140.gif

התבקשתי על ידי המנהלת גחלולה לכבד אותך לבינתיים בהרבה תופינים וצו'קריות על שבחרת להגיע לכאן. שבי בינתיים בסלון,עוד מעט הגיברת תגיע ותברך אותך רשמית. שיהיה לך בהצלחה עליזה.

עליזה יקרה !!!

ברוכה הבאה לפורום שלנו. מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף. נשמח לראותך אצלנו בפורום. רק טוב!!!

חן (*_*)

New member
ברוכה הבאה אמא עליזה../images/Emo24.gif

מקווה שיהיה לך נחמד איתנו ואגלה לך סוד בשושו...ששששש....
גם אני אמא גאה. אשרייך !

אופה3

New member
ברוכה הבאה, אמא עליזה,

קבלי ממני שלל קוראסונים בטעמים שונים, שתהיה לך שהות נעימה בפורום נשמח לראותך פעילה איתנו, כל טוב האופה שבת שלום

שבת שלום ותודה

בסד בקר טוב לכולכם ,שהיה לכם יום נחמד ונעים , תודה על קבלת פנים אני כבר מרגישה כמה נחמד פה ונעים , טוב אז שהיה לכם שבת שלום וכף כולהשבוע , מלאה הפתאות וצחוקים ומתנות ושמחות ,ומעל הכול מלאה נשיקות עליזה ,

ברוכה הבאה אימא עליזה../images/Emo140.gif

אני רואה שכבר קבלת כאן הכל,גם קרואסונים. כנסי אלי למשרד ביום ראשון בבקר. המנהלת אומנם קיבלה אותך רשמית,אך צריך לסגור עוד אי אלו פרטים שוליים. את יודעת,למשל אם את יודעת לאפות,אם את יודעת לסרוג,ואם גם בעלך קמצן ולוקח אותך להריח שוורמה. אנחנו כבר נלמד אותו איך להתנהג. ועליזה מתוקה,אם כבר את פה,אז רציתי לשאול אותך אם את גם.....טוב לא חשוב,נדבר על זה ביום ראשון במשרד.

למעלה