שלום רב לכולם

maor77

New member
שלום רב לכולם

אני חדש בפורום הזה אני חייב לציין שאני קצת ביישן אבל אני יתגבר אז ככה יש לי חבר מאוד טוב קוראים לא ארז{שם בדויי} הוא מאוד חמוד אבל מאוד הבעיה היא שארז שלי הוא לגמרי סטרייט ואני לא אני ממש רוצה אותו ואני לא יודע מה לעשות עם עצמי כל פעם שאני מסתכל עליו אני רואה הילה זוהרת ואני ממש לא יכול לעמוד בזה אני לא חושב שארז יודע שאני הומו אבל יש לי הרגשה שהוא יודע משהו אבל הוא נורא מפחד לשאול אז אני צריך עזרה בבקשה תנו לי עצה

amet

New member
היי מאור

ראשית ברוך הבא לפורום אני יכול לומר לך מהתנסות שווה להתייעץ פה החברה נחמדים ואף מעלים חיוך ברגע של שביזות. לגביי החבר שלך אם אתה מרגיש מספיק קרוב אליו אז אולי כדאי שתספר ומי יועד מה תגלה....
דבר שני ההרגשה מוכרת ונכון שהז לא הכי קל, אבל תנסה ואז הרבה דברים יעלמו כלא היו... אולי!!! בהצלחה וחג שמח

../images/Emo24.gifברוך הבא ../images/Emo70.gif

אני מקווה שתהנה לבלות כאן בחברתינו
בקשר לחבר שלך, אני בהחלט מכיר את ההרגשה, הייתי שם בעצמי. אם אתם חברים טובים כמו שאתה אומר ואתה מרגיש מספיק בטוח בעצמך, נראה לי שכדאי לך לנסות לספר לו שאתה הומו ולראות איך הוא מגיב. אל תספר לו מיד איך אתה מרגיש ביחס אליו, תן לו קצת זמן להתרגל לרעיון שהחבר שלו הומו. ספר לנו אם יהיה משהו חדש ובכל מקרה

למעלה