שלום רב יש לי שאלה

shkedud

New member
שלום רב יש לי שאלה

אני בת 54 ובני אובחן בעבר כסובל מהפרעות קשב וריכוז. הוא גם סבל מאוד בבית הספר. אני חוששת שגם אני סובלת מהתסמונת הזו, והדבר שאני הכי סובלת ממנו הוא חוסר שקט פיזי = גופני נוראי. האם ידוע לכם על מישהו שמאבחן בעייה כזו אצל מבוגרים? האם ידוע לכם מה עושים עם זה? תודה

spidergirl

New member
אפשר לטפל בכל גיל

הכי מהיר לטפל במכונים הפרטיים (אני מחסרי הסבלנות בפורום). יש את אניגמה ורום פילת.

spidergirl

New member
תשובות

איך? כל מה שכולל אבחון: שיחה עם פסיכיאטר + מבחן טובה + עוד חלקים שאני לא זוכרת\יודעת. איפה? שני המכונים ברמת גן כמה? אניגמה אני לא יודעת, אבל הם עובדים עם חלק מהקופות כך שיש החזר כלשהוא.רום פילת בסביבות ה- 1800 ש"ח חשוב לציין שיש עוד מקומות שחברי הפורום האחרים מכירים ובטח יכתבו עליהם.

shkedud

New member
אשמח לקבל המלצות מחברים בפורום

איפה ניתן לקבל ייעוץ/טיפול בנושא

zivadina

New member
אבחון למבוגר

כדאי שתכתבי מאיזה אזור את ובאיזו קופה. בנוגע לגיל: אני אובחנתי בגיל 45.

fire storm

New member
סביר להניח שאם לשני ההורים יש...

הפרעת קשב וריכוז בדרגה גבוהה(יענו שהיו צריכים טיפול תרופתי) שנובע מבעייה פיזית ולא פסיכולוגית, אז זה תורשתי וגם לילדים יהיה, ואם לכמה מהילדים יש, אז יש גם סבירות די גבוהה שלהורים, זה לא תמיד ככה, אבל למשל, לאמא שלי יש פיצול קשב ולאבא שלי גם יש איזה בעייה קטנה. וככה לי ולאח הגדול יש ADD.

zivadina

New member
אבחון בצפון

אפשר להתאבחן באופן פרטי אצל הפסיכיאטר ד"ר אבי שפירא בזכרון יעקב או בחיפה. אפשר לנסוע למרכז (כמו שאני נסעתי מרמת הגולן) ולהתאבחן אצל ד"ר אלון אשמן ב"אניגמה" רמת גן או ד"ר אורי שוורצמן במרפאתו בתל אביב. תתקשרי למרפאות שלהם ותשאלי אם יש להם הסכם עם הקופה שלך כדי שתוכלי לקבל החזר על "ייעוץ רופא מומחה" מן הביטוח המשלים, או שתתאבחני פרטי.

irisy1

New member
יכולה גם להיות תופעה של גיל מעבר

לשקדוד האם חוסר השקט הזה שלך הוא משהו שמלווה אותך כל חייך - אם כן, שווה בדיקה בכיוון הפרעת קשב. ואולי זו תופעה חדשה יחסית אצלך - כי אז שווה לבדוק תסמיני גיל מעבר. איךשלאיהיה שיהיה בהצלחה איריס

למעלה