שלום רב, חדשה כאן

שלי 9

New member
שלום רב, חדשה כאן

אוהבת לצחוק ,היום יותר מתמיד.. תשעשעו אותי???

elians

New member
ברוכה הבאה |קדימה ../images/Emo140.gif

ונתחיל עם כמה בדיחות להעלאת המורל... :) ערס ואישתו עוצרים מונית: "כמה אתה לוקח לי עד דיזינגוף?" הנהג: "עשרים שקל". הערס: "כמה זה איתי ועם אישתי ביחד?" הנהג: "גם עשרים שקל". הערס לאישתו: "את רואה? אמרתי לך שאת לא שווה כלום". ------- ונעבור לבדיחה צבאית מפקד בא לחיילים שלו ואומר להם יש לי שתי הודעות האחת משמחת והשנייה לא . המשמחת היא שסוף סוף אנחנו מחליפים תחתונים והפחות משמחת זה שעם הפלוגה השנייה ------------ ולרגל האלימות הגוברת במדינה ילד אחד בכה ברחוב נגש אליו אדם ושאל אותו מה קרה. ענה הילד: אבא שלי הכה לעצמו על האצבע בפטיש. שאל הזר: אז למה אתה בוכה, זה דוקא נשמע נורא מצחיק? כן, גם אני צחקתי בהתחלה. השיב הילד ------------ ואיך אפשר בלי בדיחות משוגעים? שלושה משוגעים רוצים לברוח מבית משוגעים מנסים לברוח דרך החור של המנעול הראשון בא,רץ....נתקע בדלת ושובר יד השני בא,רץ...נתקע בדלת שובר שתי ידיים בא השלישי מתקרב לדלת מסתכל ואומר: "איזה דפוקים היה מפתח בחור" ----------------- זוכרים את בדיחות מוישלה? כל בוקר היה מוישלה יוצא החוצה מביט לשמיים וצועק. אלוקים... אולי פעם אחד תתן לי לזכות בלוטו. וכך נמשך הסיפור שנים רבות עד שיום אחד יצאה בת קול מהשמים ואמרה. מוישלה מוישלה אולי פעם אחד תמלא כבר טופס לוטו?... ---------------- אחלה קבלת פנים לא?

I am a freak

New member
ח"ח

אכן אחלה בדיחות. אהבתי את הבדיחה עם הערס, מתאים להם...

I am a freak

New member
"שגר אותי"

נעים מאוד, שלי, אני שוּש. את האורחת- תשעשעי אותנו את
הפריק.

שלי 9

New member
נעים גם לי... אגב לי שמורה

זכות הראשונים בבקשת "השיעשוע"... אז אנא ממך פריק,

I am a freak

New member
בא לך ללכת לעשות קניות../images/Emo35.gif

את הבנות ידועות בתור כאלה שמשתעשות מ"שופינג"- לא

שלי 9

New member
משתעשעות משופינג??????

מה קורה לך, במשפטים מהסוג הזה ניכר גילך הצעיר.. שופינג זה לא שעשוע, שופינג זה סוג של כיף לנשמה ולגוף (כשכיף לגוף אז כיף גם קצת לנשמה..) ,אבל שעשוע זה לא! ואני מזכירה לך שאני עדיין ממתינה..

I am a freak

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

אף פעם לא מצאתי את זה מהנה- לעמוד שעות על הרגליים ולהיסחב מאחורי אמא שלי, שעוצרת ומודדת כל דבר אפשרי. (אבל, את יודעת... יש דברים שחייבים לעשות בשביל האיחוד המשפחתי
] גילי הצעיר או אופיי הגברי... [אף פעם לא התיימרתי לדעת מה בחורות בחורות מוצאות בדברים חסרי תוכן
] את אוהבת בדיחות מתוחכמות
הפריק.

שלי 9

New member
תראה.........

קודם כל אתה לא אישה אז אולי לא תבין את סוג ההנאה (השטחית משהו..) של למדוד בגד שיושב עליך פצצה..מה לעשות עד כמה שזה נשמע שטחי זה סוג של הנאה , יש גם אי אלו הנאות שקשורות לחיצוניות שלנו ,וזה גם חלק מהחיים, אני לא אומרת אגב שההנאות הללו גוברות על ההנאות הרוחניות, ממש לא. עכשיו בנוגע להערתך "אף פעם לא התיימרתי לדעת מה בחורות מוצאות בדברים חסרי תוכן".. ובכן זוהי הערה מכלילה וקצת מטופשת אם יורשה לי לומר.. יש הרבה גברים שמוצאים הנאות בדברים חסרי תוכן, ובמקרה שלנו סיכמנו הרי שלעשות שופינג זה קצת מהנה ולא בהכרח חסר תוכן, לא??? ובנוגע לשאלתך האחרונה אם אני אוהבת בדיחות מתוחכמות, התשובה שלי היא : גם, לא רק, גם. אני מאוד מאוד מאוד (מאוד כבר אמרתי?,חחח) אוהבת סיינפלד , זה סוג של הומור שמדבר אליך??? וסליחה על חוסר המקוריות בעניין סיינפלד ..

I am a freak

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo140.gif

נשים עושות דברים חסרי תוכן- ממש כמו שגברים עושים חסרי תוכן [כן, אני גם לא מבין מה הקטע בלראות כדורגל- רק שלא יתנפלו עלי כאן כולם]. ובכלל, אין לי בעיה שתעשו קניות ואפילו תעברו לגור בחנות- כל עוד זה גורם לך הנאה, מסוג כלשהו, שיבושם לך [אני סתם פורק עצבים בגלל שאמא שלי כמעט הצליחה לקחת אותי לקנות איתה דברים השבוע, אני מקווה שאת מבינה.
] בדיחה מוכרת- שרלוק הולמס ודוקטור ווטסון יצאו ליער כדי לבלות שם עד אור הבוקר. הם הקימו על גבעה את האוהל שלהם, מתחת לכוכבים- והלכו לישון. מתישהו באמצע הלילה, שרלוק מעיר את דוקטור ווטסון ואומר לו "ווטסון, תסתכל למעלה ותגיד לי מה אתה יכול להסיק.." ווטסון משיב "אני רואה מיליוני כוכבים, ואם רק למעט מהם יש מערכות שמש, סביר להניח שיש עוד לפחות כוכב אחד כמו כדור הארץ. ואם יש לפחות כוכב אחד כמו כדור הארץ, יכול להיות שאפילו יש עליו חיים." שרלוק, שומע את דבריו של ווטסון ואז מגיב בכעס "לא, אידיוט
מישהו גנב לנו את האוהל." [עכשיו, כשאני נזכר בבדיחה הזו, היא לא מצחיקה כמר בפעם הראשונה
נו, מילא.] הכי לא מתוחכם שיכולתי לחשוב עליו. הפריק.

משהו מצחיק?

במקום להקליק על ההודעה שלך נכנסתי לפרטים שלך "פרודה 34" יש ילדים? צריכה ילדים? חחחחחח צריכה את יודעת..... חחחחחחח צריכה שינויים בהרגלי הצריחה??? חחחחחח אה קצת כחול לפרום........

freak2100

New member
אל תביני לא נכון...

(נראה כאילו מה שהפריק אמר העליב אותך מעצם היותך נקבה, ואני רק רוצה להבהיר משהו בעיניין...) לקנות דברים חדשים זה כיף... אבל רק אם זה דברים שאתה יודע שיגרמו לך הנאה אחרי זה. למשל משחק מחשב חדש או משהו כזה. לקנות בגדים או קישוטים או כל השטויות האלה זה משעמם... לפעמים צריך, ברור. ואין בעייה ללכת לעשות את זה. אבל איך שנשים עושות את זה... זה מוציא את הנשמה... אני הולך עם אמא שלי. והיא מחפשת... אמממ... לקנות משהו. היא לא יודעת מה אבל היא רוצה לקנות משהו. אז היא הולכת לאט לאט, לפעמים אני רואה חילזון עובר אותנו בדרך... והיא נעצרת לבדוק כל חנות (חוץ מהחנויות שקונים בהם משחקי מחשב, באופן מפתיע, דווקא החנויות שאפשר למצוא בהן משהו. אבל מה? חנות שאפשר למצוא בה צעצועים למשל היא תבדוק אם יש שם מתנה לאיזה תינוק שיש לו בקרוב יומהולדת :-\), ומסתובבת שלוש פעמים סביב כל שולחן של בשמים ובודקת בושם בושם מה כתוב עליו (כמובן שהיא לא יכולה לקרוא אז היא מבקשת ממני להקריא לה מה כתוב על כל בושם), ואז היא עוצרת, חושבת, ובודקת שוב את כל הבשמים. ובסוף לא קונה כלום... או שכן... תלוי במצב רוח שלה... ואני זוכר גם שפעם כולי רעדתי מרוב עצבים, כבר חשבתי על לחתוך לעצמי את הורידים, כולי האדמתי, ואז כשחשבתי שהיא שמה לב שהיא מגזימה היא אמרה לי "אני כל כך שמחה שיש לך זבלנות אלי. לאחים שלך אין סבלנות אלי... הם כועסים על הקצב שלי... אני שמחה שלך אין בעייה עם זה" - וואו, זה היה אחד המשפטים הכי מרגיזים שאי פעם שמעתי
אז אולי תסבירי לי מה כיף בזה

גם אותי זה מעצבן!

אז מה שאני עושה אני עוזב אותה שתסתובב איפה שהיא רוצה ואני מסתובב בחנויות שאני רוצה! כשמסיימים הולכים ביחד לאכול משהו

שלי 9

New member
תראו...בהודעה

הראשית שלי ביקשתי שתעשעשו אותי... עד כה אתם עושים את העבודה לא רע בכלל.. אהבתי את "רעדתי כולי מעצבים..וכבר חשבתי לחתוך לעצמי את הורידים.." וכל זה.. ממסע קניות עם אמא... צוחקת..

That Just me

New member
אתם יודעים , לא רק בנים סובלים

מהבעיה. יש גם בנות שלא מוצאות את עצמן בעולם השופינג . הכי מעצבן - היא מחליטה לצאת מהחנות , לא קנתה כלום או קנתה משו ואז היא חוזרת להסתכל על הבגדים ביציאה מהחנות! גררר

למעלה