qui saura1
New member
שלום רב חברים/ות מצטער ש..
לא היתי פה זמן רב...פשוט המחשב שלי היה מקולקל ורק אחרי שבועיים כערך תיקנו אותו ואחרי זה האינטרנט לא פעל והיה צריך לקרוא לטכנאי שיכל לבוא אחרי כמה ימים והכל הסתדר רק עכשיו.מה שלומכם/ן?מקווה שהכל בסדר.מקווה שהמשכתם/ן להאיר את כוכבו של מייק כפי שעשיתם/ן ואני בטוח שאתם/ן ממשיכים/ות. שתהיה שנה טובה לכולם/ן!!!!אני עוד חודש כערך מתגייס לצבא לכן היעדר שוב אבל בחופשות אשתדל להיות פה ולהיות מעודכן במה שקורה.שיהיה לכולם/ן המשך יום נעים וחג שמח
דרך אגב,האם מישהו/היא רואה השיר שלנו?היה שם באיזה פרק תמונה של מייק ברנט על הארון בחדר של נינט ומיקי. בנוסף,תהיתי משהו:ראיתי את כל סרטי אסקימו לימון (1-9) חוץ מ8 שבו הפסקול מתאר את סוף שנות ה60.מעניין למה לא הכניסו שם איזה פזמון של מייק.היה יפה דווקא בסלואו אחרי הבלדות של פול אנקה וניל סדקה.הסרטים עצמם קורעים מצחוקק ומומלץ לכולם/ן לראותם מתישהוא. אני ראיתי לראשונה בגיל 6 אבל רק חלק סרטים והחופש יצא לי לראות את הרוב חוץ מ8 שלא יצא בארץ אבל ייצא החודש במארז די וי די של כל הסרטים.בכל אופן,יום טוב וחג שמח
לא היתי פה זמן רב...פשוט המחשב שלי היה מקולקל ורק אחרי שבועיים כערך תיקנו אותו ואחרי זה האינטרנט לא פעל והיה צריך לקרוא לטכנאי שיכל לבוא אחרי כמה ימים והכל הסתדר רק עכשיו.מה שלומכם/ן?מקווה שהכל בסדר.מקווה שהמשכתם/ן להאיר את כוכבו של מייק כפי שעשיתם/ן ואני בטוח שאתם/ן ממשיכים/ות. שתהיה שנה טובה לכולם/ן!!!!אני עוד חודש כערך מתגייס לצבא לכן היעדר שוב אבל בחופשות אשתדל להיות פה ולהיות מעודכן במה שקורה.שיהיה לכולם/ן המשך יום נעים וחג שמח