שלום רב ושאלה

שלום רב ושאלה

אני לא יודעת אם השאלה מתאימה לפורום הזה אך זה נראה לי הכי קרוב, האם יכול להיות מצב שאם שהייתה אחרי לידה והייתה בדיכאון המשיכה את הדיכאון למשך הרבה שנים גם שהילד נהפך כבר לגבר יחסית צעיר, וזה מתבטא בהתעלמות טוטלית מהבחור שלפי מיטב הבנתי לא עשה שום דבר קריטי ורציני בחייו אך ההתעלמות ממנו היא חזקה מאוד ובולטת

m i t a l y

New member
צפאצולה, ברוכה הבאה... ../images/Emo140.gif

הרבה פרטים חסרים לנו להשלמת "התמונה"... אני מבינה שכתבת את ההודעה בסערת רגשות...
ואולם, חסרים לנו פרטים רבים בכדי שנוכל לתמוך בך ולייעץ... אנא, כתבי לנו יותר את הרקע ומי את בכל הסיפור שכתבת...
לבינתיים מיטלי

היי ברוכה הבאה:)

יכול להיות מצב של דכאון לידה למשך שנים ארוכות. לגבי הילד שהיא מתנכרת? קשה לומר..אבל אחד הסימנים של דכאון לידה הוא אדישות, אני חושבת:)

היי בנות ופירוט השאלה

בעלי אח אמצעי משני בנים, אמא שלו מתעלמת ממנו טוטלית וזה אומר לא ביקורים לא טלפונים חוסר תקשורת מוחלט שלעומת שני האחים השניים שהם בקשר חם ואוהב היא יכולה לראות את בעלי ולהגיד לו שלום ושניה אחרי זה לראות את אח שלו שהם בקשר ולתת לו נשיקה וחיבוק, זה עניין של שנים ממה שהבנתי מהמשפחה הקרובה וכמובן שהיחס גם נמשך אליי מן הסתם למרות שלי זה לא מפריע כמו שהייתי רוצה שהוא יהיה חלק מהם בלי להתחנף אלא שזה יבוא טבעי כמו שהאהבה של אם צריכה להיות

m i t a l y

New member
צאפצולה יקרה... ../images/Emo39.gif

את כותבת: "זה עניין של שנים...", ולכן אני לא חושבת שתוכלי להועיל, למרות רצונך הטוב... צריך לרדת לשורש הבעיה ולפתור אותה... בנוסף, אם תקראי את ההיסטוריה של הפורום, תוכלי לקרוא פה ושם על אמהות שעושות אפליות בין הילדים שלהם. זהו לא מקרה נדיר (לצערי) ולכן, אם בעלך ו/או מישהו מעוניין לשנות את המצב, הייתי ממליצה לפנות לטיפול/ייעוץ מקצועי באזור מגורכם... שיהיה לך
ואת מוזמנת להישאר איתנו
מיטלי

למעלה