שלום רב ושאלה

יומטוב5

New member
שלום רב ושאלה

אני גרפיקאית עצמאית
ומחפשת דרכי פירסום
לא יודעת מה כדאי יותר פלאיירים או מגנטים
או בכלל רעיון אחר.
ושאלה נוספת האם יש מקומות ברשת שאפשר לפרסם
תודה
וערב טוב

הי גרפיקאית, וברוכה הבאה לפורום...

ראשית, הדרכים לפרסום באמצעות פלאיירים ומגנטים הם סבירים מינוס, ולמען האמת די נדושים. את מוזמנת לקרוא בפורום שאלות ותשובות דומות לשלך בנושא הפרסום.
כמי שניזקק מידי פעם למעצבת וגרפיקאית, ממליץ לך מאוד להיות בקשר עם לקוחות פוטנציאלים. לאוו דווקא משרדי פרסום שם יש להם מן הסתם גרפיקאים משלהם כפי שאת בוודאי יודעת, אלא לפנות ללקוחות שתאתרי כפוטנציאלים עבורך, אל תהססי להרים טלפון ולא להסתפק כאמור בפלאיירים ומגנטים, שימרי על קשר מידי פעם גם עם לקוחות שאולי היום לא זקוקים לשירותיך, אבל אולי בעתיד כן יזדקקו.
חשוב, האם יש לך אתר? לדעתי זו חובה בוודאי כגרפיקאית עצמאית זו המראה או חלון הראווה שלך. אגב, לגבי פרסום בפורומים, יש לך אפשרות שאני מאוד ממליץ לכל גולש בפורומים, בוודאי ספק שירות, הכניסי את פרטייך בחתימה בפורום, טלפון, קישור לאתר וכיו"ב.
נסי לאתר לקוחות שזקוקים לשירותיך , עסק חדש בסביבה שלך, עצמאים/יות שעובדים מהבית לדוגמא, שווקי את עצמך, השתתפי בפעילות נטוורקינג. בקשי בנימוס מלקוחות בהווה או בעבר שהיו מרוצים משירותיך, להמליץ עלייך. וחשוב לא פחות ואולי חשוב מאוד בנוסף להערותי הקודמות, חישבי "מחוץ לקופסא" , האם יש לך בידול? עבודה מהירה? מחירים נוחים? זמינות וגמישות מול הלקוחות? קשר עם בתי דפוס אטרקטיביים במחיר ובאיכות למוצר הסופי עבור הלקוח?
עשי עבודת הכנה וניתוח שיווקי של העסק שלך, הכיני תוכנית בסיסית עם טיפים שקיבלת כאן וממקורות אחרים, וצאי לדרך..
שיהיה לך בהצלחה

יומטוב5

New member
ראשית תודה רבה ובורך הנמצא

וכמה שאלות של מתחילה
איך או איפה אני מוצאת לקוחות פוטנציאלים
אני חושבת בעיקר על פליאארים וכרטיסי ביקור או או הזמנות לאירועים (למשל)
איפה אני יכולה לפרסם כדי להגיע עליהם
תודה ויום טוב

ראשית , צרפי את הפרטים שלך, שם ,טלפון, עיסוק

בכל "חתימה" שלך בפורום הזה ו/או בכל פורום אחר. (הכוונה בתחתית כל הודעה שלך חתימה , יש דוגמאות לרוב ).
שנית, עיברי על תגובתי , כמו גם על התייחסויות דומות בפורום לשאלות בסגנון שאלותיך.
אני לא פוסל פלאיירים כרטיסי ביקור וכו, אבל כפי שציינתי זה די נדוש.
צרי קשר עם ספקים למוצרים משלימים שניזקקים לגרפיקה כמו בתי דפוס,משרדי פרסום קטנים,יחצנים, אדריכלים, ולמעשה כל מי שניזקק לשירותי עיצוב (מי לא?.?).
לפרסם בתשלום יש אין ספור מקומות, לא לזה כוונתך אם הבנתי נכון.

yairsvet

New member
מה עם גוגל אדוורדס?

הכי טוב לפרסם לאלו שמחפשים ספציפית את השירות שלך

למעלה