שלום רב וחג שמח

א15

New member
שלום רב וחג שמח

לאחר 3 שנים וחצי יש לי את הכבוד הגדול להציג לכם את השיר שהיה מתוכנן להיות בדיסק החדש אך הוצא רק לאחר המופע ביפן. לא מבינים על מה אני מדבר אז ב-Summer Sonic לינקין פארק החליטו לעשות ניסוי ולשיר שיר מתוך רשימת השירים הגדולה להדיסק החדש. אז השיר שהחליטו לינקין פארק שיהיה במופע הוא........ Qwerty. לאחר המופע עם השיר שאלו מעריצי הלהקה לאיפה הולכת לינקין פארק. התשובה לא התקבלה אבל הוצאת השיר Qwerty מהדיסק שינתה קצת את הכיוון של לינקין פארק. אז לאחר הרבה דיבורים.... יש לי כמה גרסאות לתת לכם: 1. עם תמונות לינקין פארק 2. רק כתוביות 3. עם תמונות לינקין פארק(2) 4. גרסה רביעית בקישורים נלווים לקטע בתודה, אלדד נ.ב. - כולם אותו שיר אך שונים בקטעים ובאורכם נ.ב.נ- כל שיר אחר שיצא מאולפני לינקין פארק יגיע עליכם ישירות

booshi

New member
אבל זה ידוע שqwerty לא בדיסק...

לא ממש הבנתי מה ניסית לומר...=\

א15

New member
תשובה

התכוונתי לתת קצת סקירה היסטורית איך יצא השיר מהדיסק החדש!!!

א15

New member
בעיה שעלתה מתוך השירים החדשים

בשיר Announcment Service Public צ'סטר אומר מילים לא מבונות אז החלטתי להגיד לכם מהם המילים: Brush your teeth/Wash your face זה מה שהוא אומר!!! לא יודע למה

א15

New member
בעיה נוספת

זה או : Wash Your Hand או Wash Your Face ועוד משהו: זה אולי נשמע כמו משהו גרמני ששר את זה אבל צ'סטר הוא לא גרמני!

booshi

New member
חחחחחחח!

מאיפה אתה מביא את כל זה כל הזמן?!?!? חחח

booshi

New member
אבל המנגינה הזאת ממש ממש יפה=]

אבל לא הכי הבנתי, כל השירים של הLPU מוקלטים במיוחד לדיסק? ע"י חברי הלהקה?

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif טה דם!

LPU ידוע בנדיבותו ובבילעדיות של נתינת דברים מיוחים שרק חברי מועדון יכולים לקבל [בצורה חוקית יו נואו]. השירים שמוקלטים על דיסקי הLPU...לא נרא הלי הם מוקלטים רק למטה הזו....נראה לי שאלו בעיקר שירים שלא נכנסו לאלבום או שירים נסיוניים או כלמיני קטעים קולים. כך או כך אלו דברים שניתן לקבל מהמועדון האיכותי [הירשמי! מובטח לך שלל טוב :) ] בלבד, והם שווים על פני :)

למעלה