שלום רב, אני נוטלת זה שלוש שנים

debra36

New member
שלום רב, אני נוטלת זה שלוש שנים

כמעט רסיטל, אחרי טיפול פסיכיאטרי, נכון לשנה האחרונה אני רק נוטלת כדורים בלי טיפול. בעקבות בעיית השמנה, רופא המשפחה המליץ לי על כדור בשם רדוקסין, אך אמר שאני צריכה לשאול האם מותר או מומלץ לקחת אותו במקביל עם הרסיטל או כתחליף? מה אתם יודעים?

keren r1

New member
שלום

לא הצלחתי למצוא את השם של החומר הפעיל שנמצא ברדוקסין אך אני מכירה תרופה אחרת שמשמשת לטיפול בבעיות השמנה בשם רדוקטיל והחומר הפעיל שם הוא sibutramine HCl והיא אסורה לשימוש יחד עם רסיטל. אני לא יודעת אם התרופות דומות את יכולה לבדוק או לכתוב כאן את שם החומר הפעיל של רדוקסין. אני אשמח לדעת.. בהצלחה, הרבה בריאות ויום טוב.

debra36

New member
בוקר טוב את צודקת טעות דפוס שלי..

אז בכל זאת מה עושים? להשתמש רק ברדוקטיל?

keren r1

New member
אסור להשתמש ברדוקטיל

יחד עם תרופות מקב' רסיטל כי זו תרופה שפועלת במנגנון של דיכוי רצפטורים במוח ויכולות להיות תופעות לוואי מאוד לא נעימות ולכן לא כדאי לך להשתמש ברדוקטיל. אם את ממש מרגישה צורך בתרופה כדאי לך לפנות לרופא מומחה, שיוכל אולי להציע לך חלופות אחרות או לבחון מחדש את כל הטיפול שאת מקבלת. אני לא מכירה עוד טיפול קונבנציונלי מלבד רדוקטיל אבל במקרה שלך יכולות להיות תופעות לוואי קשות. הרבה בריאות ובהצלחה!

keren r1

New member
בכל מקרה התרופות פועלות באופן שונה

אסור להשתמש ברדוקטיל במקום רסיטל (שאסור להפסיק לקחת אותו בבת אחת רק לפי ייעוץ ופיקוח של רופא) כי הן נועדו למטרות שונות.

למעלה