שלום קרן

שלום קרן

שמי שי תאריך הלידה שלי הוא 8-9-78 אני בדרך ללימודים בתחום הפסיכולוגיה שאני מאוד אוהב ועומד להתחיל בסוף השנה בעיתי היא בזוגיות אני מסתבך בקשרים ולא יודע לצאת מהם כיום אני עם בחורה שעברה הרבה בחיים ומאוד תלותית בי ולא מוכנה לתת לי להיפרד למרות שאנו מאוד שונים והרבה אפילו אמר לה שאין סיכוי ליחסים האלו שאלתי היא להילחם עם עצמי ביחסים האלו או פשוט להתמודד ולהיפרד למרות הכאב ולגבי הלימודים עם זה הצעד הנכון? פרטים מלאים שמות ותאריכים נשלחו במסר פרטי עימכם הסליחה

שלום שי ,

הקשר הזה אינו בריא לך ואת מושך אותו כבר יותר מידיי זמן , חלק מתהליך החיים אני מניחה הוא להיות דבר ראשון אמיתי עם עצמך ,לחיות בקו אחד עם הרגשתך ושאיפותיך בחיים ברגע בו אתה עושה דבר מסויים שאינו תואם את הרגשתך ואת רצונך אתה פוגע הרבה יותר בעצמך מאשר בסובבים אותך והפגיעה היא הרבה יותר כואבת . אין דרך קלה להיפרד מאף אדם , אך חלק מתהליך החיים הוא גם לדעת מתי לומר שלום ו...בדרך יפה ללא כעס וללא פגיעות מיותרות . למרות התלותיות שלה , הקושי שלך נובע מהיותך רגיש מאוד ולא אוהב לפגוע , לא אוהב לדבר על מה שכואב או בעצם לא קל לך להיחשף , ולרוב במצבי לחץ ,מצבים בהם אתה צריך לדבר - אתה פשוט עושה את ההיפך ושותק . ככל שתקדים להיפרד , ותאמר את כל האמת גם אם היא כואבת כך יהיה לך הרבה יותר קל לסיים תהליכים ולסגור מעגלים בחיים בהצלחה,קרן

למעלה