שלום קרן

שלום קרן

שמי ליאור חי צדקה, נולדתי ב27 לספטמבר, 1984. מצבי באופן כללי לא משהו בכלל, אבל אני אשאל בעיקר בכל מה שקשור לתעסוקה ולכיוון מקצועי. אני לא מוצא עבודה משהו כמו שלוש שנים, עברתי קורסים שונים, התנדבתי במקומות מסוימים, רק כדי לצבור נסיון תעסוקתי, אבל עבודה בתשלום אני לא מצליח למצוא. יש לי תוכניות גדולות, בעיקר ללימודים, אך בלי לעבוד ולחסוך קצת כסף, גם אופציית הלימודים הופכת ללא מציאותית. שאלתי היא כזו: האם אמצא את עצמי בעבודה בזמן הקרוב? ואם וכאשר אלך ללמוד לימודים גבוהים, איזה תחום את חושבת שיהיה טוב בשבילי?

תסביר לי משהו בבקשה ,

איך אדם שלומד קורסים כמו שציינת לא מוצא עבודה כבר 3 שנים ? לא נתפס לי בהבנה האישית שלי איך מצב שכזה יכול להיות . מה שכן אני רואה הוא בעיה בסגרות ומסגרות כובלות שגורמות לך כל הזמן ליצור שינויים וישנו קושי התמדה בעיה כלכלית היא בעיה שתצטרך להתמודד איתה כל חייך כי מצד אחד אתה עצמאי ומצד שני תלותי והפרדוקס הזה מביא אותך למצבים שברגע שיש לך כסף הוא יוצא החוצה . החל מיום הולתך יש פוטנציאל שנפתח ומדבר על התחלות חדשות ולקיחת יוזמה , אם תהייה לכך הצלחה או לא ... זה תלוי בך וביכולת שלך להתמיד . בהצלחה,קרן

אממממ

לצערי גם לי לא נתפס בהבנה המצב הזה. אבל אני באמת לא מוצא עבודה, אני שולח קורות חיים בכמויות אדירות, ואפילו לא מוזמן לראיונות, אין לי אפשרות להראות מה אני יכול לעשות. בקשר לשינויים, אין לי כל כך מה לשנות, והמצב הזה של כלום ושום דבר בכל מה שנוגע לעבודה ולחיים באופן כללי, לא עוזר להתחיל משהו וללכת איתו עד הסוף. המודעות הע

גם לי לא נתפסת הגישה או המצב הזה

כאן זה אינו המקום להעמיק בנושא אך ברור לי כי דרך התנהלותך איננה תקינה .

למעלה