שלום, קרן

אירנה ק

New member
שלום, קרן

בת שלי נולדה ב04.06.06. יש לה מום מולד בכף הרגל ( "מתנה" מבעלי, גם הוא נולד ככה ) זה בעיה אורטופדית בלבד שניתנת לטיפול אבל מאוד ממושך עד גיל 4. שמה מאיה. כשהיא היתה בת חצי שנה אמרו לי להוריד מהשם שלה אות "א" כי היא מקשה לה על החיים בכלל והטיפול בפרט. הבעיה שאנחנו מאוד התחברנו לשם שלה. החלתנו עליו הרבה לפני שנולדה. מה דעתך?

דעתי היא שאין שום קשר

לאות א' או לשם עצמו . מי אמר לך את השטות הזאת ? בברכה,קרן

גל סופר

New member
../images/Emo45.gif

למען האמת, אם היא תוריד את האות א' עלול להיות לה קשה יותר...

Elite159

New member
היי אירנה

לפי הרפואה הקבלית האותיות מ-א' עד י' יש אזורים בגוף שמיוחסים להם כאשר האותיות מ-יא' עד לו' מיוחסים להילות מסביב לגוף. האות א' מיוחסת לאזור של כפות הרגליים עד הברך. תוכלי לבדוק את זה בצורה מאוד פשוטה. תעצמי את העיניים תיכנסי להרפיה של נשימות ולאחר שאת מרגישה נינוחה, תנסי לדמיין בעיני רוחך את האות א' כתובה ברורה. תנסי להחזיק את הדימוי הזה זמן מה ותרגישי היכן בגוף את מרגישה עקצוץ כמו אנרגיה שזורמת. אני מאמינה שבחירת השם של מאיה זה משהו שהנשמה שלה ביקשה עוד לפני שנולדה, ואין בזה מיקריות לפעמים הנשמות שלנו בוחרות "שיעורים" קשים בחיים האלה כדי ללמוד ולהתפתח.מה שחשוב שהיא בחרה בך ובבעליך להיות האנשים שיעזרו במסע לא פשוט זה. אם יש לך ספק בנוגע לשם לכי תבדקי אותו עם מישהו אמין מבחינתך שמתעסק בריפוי קבלי. אני מאחלת לכם בהצלחה והעיקר אהבה. עלית

גל סופר

New member
ע"פ מה את אומרת זאת?

לפי ספר יצירה, א' לא קשורה לכפות הרגליים או לברך, אלא למערכת הנשמה ולגב.

Elite159

New member
כמו שכתבתי בתגובה

יש דרך מאוד פשוטה להרגיש את זה וכולם מוזמנים לנסות. אני לא טענתי שהא' מיותרת או לא. התגובה הייתה לא מספקת לבעיה אקוטית .הרגשתי שחובתי לעורר את הספק מחדש. אמרתי שאם יש ספק אז צריך לבדוק אותו ומי כמוה כאמא יכולה להרגיש מה טוב לבת שלה. רק בבקשה אל תתנו לאגו שלכם להפוך אתכם מלהיות צינור נקי של שירות ואהבה. עלית

גל סופר

New member
איך זה קשור לאגו? ../images/Emo13.gif

את טענת שזה "רפואה קבלית" ואני מחפש את הסימוכין שלך בקבלה. ספר יצירה לא מקשר את הא' לברכיים ורגליים, אלא למערכת נשימה וגב... האם יש ספר אחר, לדעתך, שמכיל את ההקבלה עליה את מדברת? אם כן, אשמח לשמוע. לא צריך להערב כל דבר באגו
דרך האינטרנט קצת קשה לכוון את הטונים הרצויים, אך האמיני לי שבתגובתי לא מעורב האגו, אלא הערת אגב

משה רון

New member
לאם המודאגת

בס"ד יש לא מעט מקרים בהם ניתן לזהות בעיות בריאות שונות בשם המלא ובתאריך הלידה העברי. אולם עצם איתור הבעיה אינו עוזר הרבה, שכן,גם אם נחליף שם לאדם, מצבו הגופני העכשווי לא ישתנה. את עצמך מספרת שזו בעיה גנטית כנראה,וניתן לטפל בה די טוב.ייתכן שהטיפול בילדה הוא שיעור שלך או של בעלך, איני נכנס לזה, אני רק אורח לרגע בפורום.בכל מקרה הויכוח שהתפתח כאן לגבי איזה חלקי גוף מייצגות האותיות,אינו רלוונטי ואני מציע לך להסיר דאגה מליבך ולהתרכז בגידול ביתך ובטיפול בבעיה הרפואית שלה. היי רגועה ויישר כוחך. ובהזדמנות זו יישר כח גם לקרן מנהלת הפורום,שמחתי לגלות פורום פעיל ועירני. יום טוב ובשורות טובות.

גל סופר

New member
היי משה ../images/Emo13.gif

הייתי מעדיף לכנות את העניין "דיון", ולא ויכוח.

למעלה