שלום קרן

שרית75

New member
שלום קרן../images/Emo57.gif

שמי שחר שרית. יש לי ילד בן שנה וכמעט 10 חודשם. לפני מספר ימים בעלי היה אצל נומרולגית בשביל עצמו. במהלך השיחה איתה בדיקה הנומרולגית את תאריכי הלידה שני שני ילדי ומצא ששמו של בנע עמית לא טוב עבורו. בני עמית נולד בתאריך 05/09/05 בשעה 15:18. עפ"י דבריה של הנומרולגית יעדה לו שני שמו עמיתל או לחילופין בקשה מאיתנו להסיר לחלוטין את השם עמית ולתת לו את השם עומר. רוצה אני לציין שראשית לא התחברנו לשמות שנתנה לנו ושנית אני לא רוצים להסיר לבנינו את השם שניתן לו ביום היוולדו. (חייב לציין שבתי בחרה עבור את השם). מה שאנו רוצים זה להשאיר את שמו המקורי ולהוסיף לו שם נוסף היות והוא ילד שמרבה להיות חולה ויש לו בעיות נשימה ילד מפונק ודי תלותי. אשמח לקבל את הצעתך והמלצה לשם כל שהוא ללא הסרת השם המקורי. חייב לציין מאז הביקור אצלה בעלי ואני חסרי מונחה ודי לחוצים לגבי זה. בתודה מראש. שחר שרית.

שלום שרית ,

1. אינני רואה שום סיבה מספקת להחליף את שמו . אני לא רואה שום בעיה בשם עמית באופן כללי ובאופן ספציפי בנוגע לבנך ! 2. עם כל הכבוד הילד שלך בן שנה ו- 10 חודשים וקשה לי להבין כיצד את כותבת כי הינו " ילד מפונק ודי תלותי "
מה את מצפה ממנו בגיל שנה ו - 10 חודשים ? שיתנהל באופן עצמאי ויהיה פחות תלותי בכם ? איך את יכולה לקבוע בגיל שכזה כי הוא מפונק ? אני באופן הכי גלוי איתך בתור אימא לילדה בת שנתיים וחצי שקשה לי מאוד להתחבר למשפט שכתבת . פינוק דרך אגב מגיע כתוצאה בחינוך ותהנהלות ההורים אף ילד לא נולד עם תכונות כאלו . מה שכן אני רואה דרך תאריך הלידה שלו שהוא מאוד רגיש,עדין ותקשורתי ויש בו צורך אדיר והשפעה גדולה מאוד ממך בתור האימא ודמות נשית שתשפיע על מהלך חייו בעתיד. ודרכו אני רואה את השינויים ששניכם עוברים ואת הקושי שעברתם בשנה האחרונה וזה מתקשר לי למעבר בית /דירה ושינוי עבודה כלכלית ובריאותית שנה שעברה לא הייתה קלה . בברכה,קרן

שרית75

New member
../images/Emo23.gifראשית תודה...

קודם התחיל בכך שאומר לך תודה לא על התגובה. שנית.... רצית להבין כמה דברים ברשותך.מה היית כוונתך בכך שדמות נשית תשפיע אליו במהלך חייו. וכמו כן מה הכוונה מעבר דירה /דירה שינוי עבודה. כמו כן יש לי לספר לך דבר מה. לפני שגילית שאני בהריון עם עמית כשבועיים לפני שגילית סבא שלי התגלה לאבא שלי בחלום וספר לו שאני בהריון ומצפה לבן. יומיים לפ י שאני גילית שאני בהריון סבא שלי התגלה לי לחלום ואמר לי שהוא חיי והוא היה נראה צעיר מגילו באיזה שנה.(סבא שלי נפטר בין 86 ולא נראה לגילו). לאחרונה מלווה אותי תחושה שסבא שלי רצה שאני יקרא לבני על שמו.(היות וסבא שלי היה אדם צנוע הוא גם לא נראה לי שבקש זאת ישירות בחלום). ולמה אני מספרת לך את כל זה. הנומרולגית שנתנה לו את העצה להחילף לעמית את שמו של הילד נתנה לנו ואמר לנו שמספר 1 הוא המספר של הבן שלנו שמשתלב עם תאריך הלידה שלו. לסבא שלי קרוא משה. עמית משה מגיע לספר הסופית 1. אני מאמינה שאולי הכל מתקשר אחד לשני. אשמח לשמוע את דעתך ושוב תודה על הכל.

למעלה