שלום קרן

שלום קרן ../images/Emo13.gif

מה שלומך? אני נמצאת בתקופה לא ברורה וניצבת בפני פרשת דרכים אינני עובדת כרגע (פוטרתי לפני כחודש) אני מתחבטת בין חיפוש עבודה חדשה בארץ לבין שינוי כיוון לחלוטין - לעבודה לתקופה מסויימת מעבר לים... בנוסף, אני מרגישה "תקועה" מבחינה זוגית... אשמח אם תאירי במעט את דרכי... תודה מראש

תקופה לא ברורה ....

תראי , גם אם תסעי לתקופה .. היא תהייה קצרה כי אינני רואה אותך נשארת בחו"ל . אני ממליצה לך לחפש עבודה כאן . וחשוב להתמקד ולהחליט מה את רוצה לעשות בחייך כי הנטיי ההיא אכן... שינויים וגיוונים . ולזוגיות יש עוד זמן . בהצלחה,קרן

תודה קרן ../images/Emo13.gif אם תוכלי ...

אשמח בבקשה לקבל בנקודות מיקוד לגבי מתי אמצא עבודה? (הסיבות לחיפוש מעבר לים הן כי לא מצאתי כאן משהו לרוחי...) תחום/סוג העבודה המומלץ לי (ע"מ שבאמת לא אחפש שינויים וגיוונים בגלל חוסר התאמה...) ומתי בערך צפויה זוגיות? (קצת לא מעודד לשמוע שיש עוד זמן בגילי...) ושוב תודה

זמנים ,

ניתן לראות בבירור כאשר אני בונה מפה לעומק . עם כל זה שזה לא מעודד לשמוע שיש זמן לזוגיות רצינית , זאת האמת בגיל זלך זה מה שאני רואה והידיעה מתי בדיוק - אני לא חושבת שתיתן לך פיתרון . אם לא מצאת משהו לרוחך כאן - אני מאמינה שאותו דבר יהיה מעבר לים . אני ממליצה לך להתחיל לחפש , ולא משנה מתי תמצאי .. אלא לקבל החלטות מה את רוצה לעשות - זה יותר חשוב . בהצלחה,קרן

למעלה