שלום קוראים לי יעל

campari

New member
שלום לך, יש לך ניק ממש חמוד../images/Emo59.gif

ובקשר לשאלתך, את יכולה לנסות בפורום זהות מינית. נדמה לי שיש פה כזה. למיטב ידיעתי היום ניתוחי שינוי מין ממומנים ע"י קופ"ח, אבל רק אחרי שעברת וועדה רפואית שאמורה לקבוע אם את באמת זקוקה לניתוח או שאת סתם מבולבלת. כי זה לא יהיה נעים לעשות ניתוח ואז לגלות שזה בעצם לא מה שרצית. מידע נוסף אולי תמצאי בלינק המצורף: ואת כמובן מוזמנת להשאר פה. נושאי השיחה לשבוע זה: 1. לירונר מפתה סטרייטים
2. אספני מכתביות יוצאים מהארון 3. לירוי מתעצבן כשקוראים לו עצבני
4. מאי ואנג´לדאסט - מי יותר בלונדינית

לירונר

New member
אהמממ...

מישהו רשם את השם שלי
לא מספיק שהוא בלי
, עוד שמים
לידו
לירו

*alin*

New member
וואי רק עכשיו קלטתי!!

זה כאילו לירו ואז יש נר ואז זה לירונר!! אההההההה עד עכשיו חשבתי שזה כאילו לירו ואז הנר זה כמו י´ כי הוא יותר קטן מהאותיות! אבל זה לירונר!! אההההההה למה להאנגאובר קוראים האנגאובר? זה כמו לתלות את עצמך או משו כזה?

לירונר

New member
~לירו../images/Emo16.gif~

אני לא זוכר מי המציא את זה אבל הוא יודע שאני מודה לו ~
~
ליוצר

Lizz

New member
וגם, וגם

חפש בגוגל.קום את המונח F2M או FTM וגם תציב מטרה (אני רוצה להיראות כמו בן? אני רוצה לשנות את הזהות שלי ולגרום לכך שאנשים יתייחסו אליי בלשון זכר? אני רוצה להתחיל לקחת הורמונים? אני רוצה לשנות תעודת זהות? אני רוצה ניתוח?) ואז תלך לאט עד שתגיע :) וגם, אם האנגלית שלך בסדר, בYAHOOGROUPS יש המון רשימות תמיכה ועזרה.

היי...

את יכולה לפנות לאתר "מעבר לקשת" אתר יעוץ לנוער הומו-לסבי-טרנס. יש שם את ה"מלאכים בורוד" וישנם גם מלאכים טרנג´נדרס...אולי הם יכלו לדבר איתך ולעזור בצורה כלשהי.

למעלה