שלום, קוראים לי דוד, אני נקי מסמים כבר חודשיים וזה ממש קשה...
ה הבחור הקשוח New member 24/2/07 #3 הו תודה! ראיתי היום סרטון של אחד מהמקומות האלו שעושים את המפגשים האלה. הדבר קרוע לגמרי! כל אחד קם ומזיין ת`שכל כמה דקות ואז הכל אמור להיות יותר טוב. הם בדרך נס אמורים פתאום לא לרצות סמים... חח פטתי למדי.
הו תודה! ראיתי היום סרטון של אחד מהמקומות האלו שעושים את המפגשים האלה. הדבר קרוע לגמרי! כל אחד קם ומזיין ת`שכל כמה דקות ואז הכל אמור להיות יותר טוב. הם בדרך נס אמורים פתאום לא לרצות סמים... חח פטתי למדי.
R Reut E New member 24/2/07 #5 חחחחח מראים דברים כאלה בyes דוקו זיוני שכל באמת. אני ניראה לי הולכת לעבוד שמה!! זה הכי טוב!
ה הבחור הקשוח New member 24/2/07 #7 ועכשיו תסבירי את עצמך... לא נראה לי שאף אחד הבין מה את רוצה מהחיים שלנו... [סתם רעותוש כפרעלייך שבת שלום!]
ועכשיו תסבירי את עצמך... לא נראה לי שאף אחד הבין מה את רוצה מהחיים שלנו... [סתם רעותוש כפרעלייך שבת שלום!]
ה הבחור הקשוח New member 24/2/07 #6 לא. זה לא היה רציני. שאני אהיה רציני?? [עשיתי 5 יחידות ב`בלונדיניות מתחילות`]
R Reut E New member 24/2/07 #8 מצ'וגע בעצמך! 5 יחידות כאלה נותנות כרטיס כניסה לבית ספר של פנינה רוזנבלום!
ה הבחור הקשוח New member 24/2/07 #9 אפרופו קיבלתי הזמנה לקורסי נהיגה מזורזים של 4650 שעות. אמרו לי שזה הזמן שלוקח למישהו עם 5 יחידות כאלו ללמוד איך לנסוע. [בלי לעשות רצח המוני כמובן]
אפרופו קיבלתי הזמנה לקורסי נהיגה מזורזים של 4650 שעות. אמרו לי שזה הזמן שלוקח למישהו עם 5 יחידות כאלו ללמוד איך לנסוע. [בלי לעשות רצח המוני כמובן]
R Reut E New member 24/2/07 #10 הגיוני.. הבלונדיניות המסכנות עושות 70 פעם טסט עד שהן בכלל יודעות מזה הגה
R Reut E New member 25/2/07 #12 איזה קורס טוב פאק! תיהנה בקורס המזורז הזה של ה5000 שעות!!! חחח דויד תתאר לעצמך מה הבלונדיניות לומדות במלא.. לנהוג במכונייות של הזקנים, אלה שהמקסימום זה 20 קמש
איזה קורס טוב פאק! תיהנה בקורס המזורז הזה של ה5000 שעות!!! חחח דויד תתאר לעצמך מה הבלונדיניות לומדות במלא.. לנהוג במכונייות של הזקנים, אלה שהמקסימום זה 20 קמש
ה הבחור הקשוח New member 25/2/07 #14 יש אבל ההרשמה הסתיימה. אולמרט לא רצה יותר מדי אנשים ממינו בארץ... שלא יהיו פדיחות...