שלום, קוראים לי בז'

• פותח הנושא beige
  • פורסם בתאריך

beige

New member
שלום, קוראים לי בז'

מי שרוצה להבין למה, מוזמן לקרוא אותי בבלוג, זה יעזור גם להבין את המקום שלי בחיים כרגע. האמת היא שאני די נואשת לעזרה ולא יודעת מאיפה להתחיל. משפחה היא לא ממש אופציה כי התמיכה והחיבוק שם לא מובנים מאליו. יש לי המון מטרות להמשך הדרך אבל אין בי את הכוח ליישם שום דבר. תחושת הבדידות נעוצה בכך שאין לי שותף לחיים/ בן זוג לחלוק איתו את החיים, להזין ולהיות מוזנת בתמיכה ואהבה. מצד שני, גם איבדתי עניין בבחישה אינסופית בבעיות שלי. כל דבר שאני צריכה לעשות מרגיש כל כך מכאני בלי טיפת צבע ומשמעות. אני לא יודעת איך לצאת מזה ובעיקר איך לא להיכנס לפינות האלה בהמשך. אם למישהו יש עצה פרקטית, אשמח לקבל, כי אני לא יודעת איך לקחת את המושכות של חיי בחזרה לידיים. תודה לכולם!

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
מה יהיה בעל משמעות בחייך?

נסי להסתכל אל הדברים שיתנו לך משמעות וצבע בחיים - מהם? איך יראו חייך עם אותם דברים? את מוזמנת לשתף.

גלעד63

New member
לכי לבעל מקצוע -

פסיכולוג, מאמן אישי, עובד סוציאלי, וואטאבר. יעלה כסף, נכון, אבל אלה החיים שלך - כסף בא והולך, החיים לא.

אוריק3

New member
אמת ויציב וגלעד צודק..את צריכה ל"עבוד"על עצמך

בכדי למצוא את אותם דברים טובים שחבויים בך ואינם באים לכדיי מימוש.. ובמקביל לנטרל את אותם עניינים טרוויאלים שהיום מנחים אותך ושולטים במעשייך. ואשר מובילים אותך בדרך לא טובה מבחינתך. מציאת האיזון הוא הפתרון. לא הייתי הולך על פסיכולוג או עובד סוציאלי, אלא על אימן אישי, מהטעם של מעורבות שלך לכל אורך דרך האימון ושליטה בתהליכים שאת עוברת.

isaacm

New member
שלום ורוד לך, בז' ../images/Emo13.gif

מה יש לך את מעצות? מה אכפת לך מה אני חושב שאת צריכה לעשות? כאילו שאני (או מישהו אחר) יודע יותר טוב ממך מה מתאים לך! חבל על הזמן שלך . . . . אז למה אני בכלל כותב לך אם אני לא יכול לתת לך עצה? אגיד לך את האמת, לא יודע להסביר. זה לא מהמקום שיכאב לי או שלא יכאב לי אם . . . . זה יותר מהמקום של להושיט לך יד - ואולי תרצי להחזיק בידי. מה דעתך כהתחלה, קחי לך כוס תה, תעזבי הכל לרבע שעה, ואחר כך - ספרי איך היה. אשמח לקרא איציק

orpazn

New member
בז יקרה, קראתי כמה דברים שכתבת בבלוג האישי של

ך. את מתארת בדידות קשה ומצבים של ייאוש..עצמי את עיניך לרגע ותנסי לחשוב היכן הית רוצה להיות..? איך תרגישי שם? הכי חשוב לקבל החלטה לבחור בחיים ובטוב שהם מציעים. את מוזמנת להתקשר אלי..אנסה לעזור

למעלה