שלום צריכים עזרה

norbert

New member
שלום צריכים עזרה

אנחנו מחפשים בנרות, את תימצות מצע הליכוד (תמצות! אל תשלחו אותנו אלתר של המפלגה), ואת מטרות הליכוד - צריכים את זה לעבודה. תודה מראש לכל העוזרים עידו ויריב

masorti

New member
תימצות מצע הליכוד: "רוצים ג´ובים!"

תשאל את גילה גמליאל ועמרי שרון.

norbert

New member
מה??

אל תכניס אותי לפוליטיקה שלכם.. אתה יכול לעזור לי?

lsg101

New member
אין כזה דבר

מצע הליכוד *הרשמי* הוא רחב וכולל תחומים רבים מאוד, מביטחון ועד איכות הסביבה, ולכן יהיה קשה מאוד לתמצת אותו. מה גם שלאף אחד פה אין כוח לקרוא את כולו ולתמצת אותו בשבילך (או בשביל מישהו אחר, זה לא אישי). אם אתה מעוניין לך לאתר (אליו הפננו אותך כבר) ותקרא, רק תזכור שזה המצע לבחירות של 1999 (ביבי-ברק)ולא של אלה הקרובות. אני באמת לא מבין מה הבעייה בלקרוא את מה שכתוב שם, ולתמצת בעצמך.

norbert

New member
אתה ידוע כמה רשום שם?

כמה שטויות המפלגה שלכם מזבלת את השכל??

norbert

New member
אני יודע

שזה המצע.. טוב.. עם המצע הסתדרתי, אחד מכם יכול לרשום לי מהם מטרות הליכוד בבקשה? כי זה אין בשום אתר

norbert

New member
כן... זה ברור.. אבל

אנחנו צריכים כאילו את מטרוף אבני היסוד של המפלגה - כמו א"י השלמה.. באיזה עוד דברים (חושבים) אתם דוגלים?

sub ziro

New member
אנחנו לא דוגלים בארץ ישראל השלמה

ראש הממשלה כבר דאג לזה לשין זין על כל חברי המרכז נהפכנו לדיקטטורה איש אחד עושה מה שהוא רוצה ולא מתחשב באחרים ובמוסדות הדמוקרטים שלה

Charlie

New member
מאז שנתניהו אימץ בחום את הסכם אוסלו

ואת ערפאת (איך הוא אמר? מצאתי שם חבר?) וחתם על חברון ועל וואי אתם לא דוגלים בא"י השלמה. יש האומרים שמאז קמפ-דייויד ב-1979 אתם ויתרתם על חזון שלמות המולדת העברית. שרון, אגב, לא איש חרות ולא רוויזיוניסט ואצלו הכל כפוף לשיקולי ביטחון ולא אידיאולוגיה של הוגה דעות מלפני 70 שנה (ז´בוטינסקי).

שקר שמאלני חולני..

נתניהו התנגד בתוקף להסכמי אוסלו ואמר זאת בראש חוצות. נתניהו קיבל עליו משפטית את ההסכמים שנחתמו בידי הממשלה הקודמת לו בשם מדינת ישראל. ברגע שעראפת לא עמד פומבית בהסכמים-נוצרה האופציה לנתניהו להפסיק את מימושם,כך שישראל לא תוכר כמי שפגעה ראשונה בהסכם. בתקופתו של נתניהו לא נודעו עדיין כל אשר ידוע על עראפת בשלוש שנים האחרונות-כך שכאשר נתניהו בתחילת כהונתו יצר קשר דיפלומטי עם עראפת-בעידודו של שרון,,,,,הוא בהחלט יכול היה אז להצהיר הצהרות המשרתות אותו דיפלומטית. כל הצביעות של השמאל מרוכזת בגישה כלפי נתניהו ועמידתו בהסכמי רבין/עראפת=הרי הייתם צריכים לעלוז ולהחזיק את נתניהו על כפיים,הרי הוא קיבל את הסכמי אוסלו,,,,והנה אתם נוטרים לו על כך,,,,,,מסתבר שאתם מבינים שהוא יצא נגדם.

העתיקו את זה על גב של פתק בחירות

בזכות השיטה החדשה והרוח שהבאנו לליכוד הצלחנו לקצץ את עניין החוק והערכים למימדים הטבעיים הראויים.

למעלה