שלום, צריכה עצה רציתי עצה לגבי לימודי חשבונטות 1 ו- 2 ולגבי המשך לימודי יעוץ מס
A artjob New member 15/12/03 #1 שלום, צריכה עצה רציתי עצה לגבי לימודי חשבונטות 1 ו- 2 ולגבי המשך לימודי יעוץ מס
A artjob New member 16/12/03 #3 שאלתי היא.... לימודי חשבונאות 1 ו- 2 ולאחר מכן לימודי יעוץ מס או חשבונאות 3 הם מקצוע נדרש ואם כן כמה הלימודים קשים ובכלל איזה רקע אני צריכה בשביל להתחיל ללמוד
שאלתי היא.... לימודי חשבונאות 1 ו- 2 ולאחר מכן לימודי יעוץ מס או חשבונאות 3 הם מקצוע נדרש ואם כן כמה הלימודים קשים ובכלל איזה רקע אני צריכה בשביל להתחיל ללמוד
מ מכון הדסה New member 16/12/03 #4 יעוץ מס דרישות מוקדמות: א. בעלי תעודת בגרות מלאה או תעודת גמר בית ספר תיכון מוכר המעידה על 12 שנות לימוד. ב. תעודת סוג 2 בהנהלת חשבונות מטעם משרד העבודה ו/או מכינה בחשבונאות עם ציון עובר בבחינות גמר.
יעוץ מס דרישות מוקדמות: א. בעלי תעודת בגרות מלאה או תעודת גמר בית ספר תיכון מוכר המעידה על 12 שנות לימוד. ב. תעודת סוג 2 בהנהלת חשבונות מטעם משרד העבודה ו/או מכינה בחשבונאות עם ציון עובר בבחינות גמר.
מ מכון הדסה New member 16/12/03 #5 הנהלת חשבונות לגבי הנהלת חשבונות לא נדרש ידע קודם. הקורס לא נחשב לקשה יחסית. היום בשל המיתון יש בקוש בעיקר לבעלי נסיון בהנהלת חשבונות.
הנהלת חשבונות לגבי הנהלת חשבונות לא נדרש ידע קודם. הקורס לא נחשב לקשה יחסית. היום בשל המיתון יש בקוש בעיקר לבעלי נסיון בהנהלת חשבונות.