שלום צריכה עצה

מייקלית

New member
שלום צריכה עצה ../images/Emo23.gif

אני בת 15.5 ואני שוקלת 54 (יותר נכון 55) הגובה שלי בערך 1.57 אני כבר בדיאטה במשך 4 חודשים, שכוללת הרבה פעילות גופנית, אכילה של ירקות פירות ושלושת אבות המזון. הצלחתי להוריד 9 קילו מאז הדיאטה, אבל בחודש האחרון זה כבר לא עובד, הייתי תקועה בין 53 וחצי ל-54 עם אותה פעילות גופנית ואותה אכילה. יום שישי שעבר, הייתי במסיבה ושכנעו אותי בסוף לאכול כמה חטיפים ושוקלדים, ולאחר מכן כשהגעתי למשקל הייתי 55. למחרת יום שבת, הענשתי את עצמי על כך, ולא אכלתי עד הצהריים, בצהריים אכלתי כמה פירות ובמשך הערב אכלתי פה ושם פירות וכמה קרקרים מלוחים. יום ראשון בבוקר עליתי על המשקל ולפתע 53. מאז אותם שלושה ימים מוזרים, המשכתי עם אותה אכילה ואותה פעילות גופנית, והייתי כל השבוע 54. היום, אכלתי קצת יותר מידי (עשיתי פעילות גופנית), אבל עליתי קילו ועכשיו אני 55. אני כל כך מבואסת, ומפחדת שאת הקילו הזה אני גם לא אצליח להוריד. למה במשך החודש לא הצלחתי לרדת מ-54 אם עשיתי את אותו התהליך? למה עליתי את הקילו הזה? מרוב שהגוף שלי לא החלטתי אני כמעט וכל כמה שעות הולכת למשל לבדוק אם ירדתי/עליתי. אני רוצה לרדת ל-52, לפי מה שהבנתי זה המשקל הנורמלי לגובה שלי. איך אני עושה את זה נכון? תודה מראש על התשובות

Naughty Girl1

New member
להפסיק להעניש את עצמך.

את רק בת 16! את לא יכולה לא לאכול כלום עד הצהריים. העונשים האלה לא עובדים על הגוף! עובדה - הגוף שלך התנקם בך מאז שהענשת את עצמך, ועלית בסופו של דבר. תתחילי לאכול לפחות 1200 קלוריות ביום, ולעשות פעילות גופנית כליום. כדי לזרזר את ההרזייה את יכולה להגביר את הספורט - שעה כל יום. אבל בשום פנים ואופן לא להוריד מהתפריט, לא להעניש את עצמך, ובטח שלא לוותר על ארוחות. זללת?! ממשיכים הלאה. חוזרים למסלול, אוכלים רגיל ומתעמלים, והקילו ירד במהרה. אבל אם תענישי את עצמך ע"י הרעבה בכל פעם שתחרגי קצת, אני כמעט בטוחה שתעלי את כל הקילוגרמים שהורדת.

למעלה