שלום, צריכה עזרה

Adibass8

New member
שלום, צריכה עזרה

שלום, קוראים לי עדי, ואני בת 15. מאז ומתמיד חשבתי שההורים שלי אוהבים אחד את השני, ויהיו שני זקנים חביבים שמחכים יחד שהנכדים יגיעו לבקר, עם עגיות וחלב. אבל כבר כמה זמן שאמא שלי בוכה, ואומרת שהיא לא רוצה להמשיך לחיות עם אבי, שהיא לא מסוגלת להיות איתו יותר ושהיא רוצה להתגרש. יש לי שתי אחיות קטנות, והקטנה ביותר היא בת 6. אני פוחדת שאם ההורים שלי יתגרשו, היא תחווה המון צער, מכיוון שהיא קשורה מאוד לאבי, ואני לא יודעת איך הדבר ישפיע על חייה כבוגרת. מה אני יכולה לעשות כדי למנוע את הפרידה, או לפחות לנסות? בבקשה, אני זקוקה לעצתכם במהירות, אני מאוד פוחדת ונסערת מכל העניין.

צר לי לומר לך אין בידך דבר...

וגם אם יהיה ככהתחשבות בך בכם הילדים דעי שהורייך יחיו את חייהם בכאב, בעצב, וחוסר סיפוק הייתי מציעה לך ללמוד לקבל את המציאות החדשה לנסות להבין ולקבל את הצורך של ההורים להפרד ולאפשר להם למצוא לשנות לעצמם את עורך חייהם כדי להיות מאושרים יותר אם הורייך יהיו מאושרים גם אם הם יפרדו רק תרוויחו בכך הם יהיו פנויים, אוהבים, משוחררים, מסופקים גם כדי להעניק לכם ואיתכם כל זמן שיהו עסוקים בכאב שלהם כך כל אחד מכם (הילדים) תחוו מתח, עצב, קושי, ואפילו חוסר זמן וסובלנות עבורכם לצערי את צריכה להבין שיש ולא מעט זוגיות, נישואים, אהבות שמגיעים לרוויה שמיצו שנגמר להם מלהיות יחד וכל אחד מעדיף להמשיך הלאה עם כל הכאב והאחריות עליכם יש הרבה ילדים שאומרים שלאחר הגירושים הם נהנים מזמן איכות עם ההורים מה שחשוב אל תקחי זאת אישית ויותר על תקחי את סבלן של אחיותייך עליך הם כמו שאת וההורים יתגברו ויפנימו את השינוי הורייך תמיד ישארו ההורים שאוהבים אותכן גם אם יתגרשו חיזקי ואימצי ואם יהיו או תצטרכי לשאול או תזדקקי לחיבוק לתמיכה לעצה אשמח לעמוד לרשותך ואני אהיה כאן

galia1962

New member
אין בכוחך למנוע את הפרידה

רק להזכיר להורים שממך ומאחיותייך הם לא מתגרשים ושאתם לא צד בסיפור שניהם נשארים ההורים שלכם ותבקשי מאמא שלך שלא תגרום לך להאלץ לבחור צד את ואחיותייך לא חלק מהריב והפרידה

daniels5

New member
אין שום סיבה...

שהאחות הקטנה שלך הקשורה מאוד לאבא תפסיק להיות בקשר איתו .....בגלל שההורים נפרדים. ההורים נפרדים אחד מהשני , אבל לא נפרדים מכם הילדים . ואת הנתון הזה חשוב שתזכרו.

בת 30 הייתי

עם חיים שלמים שכבר המצאתי לעצמי... זה קשה,ו בכל גיל ... מאחלת לך אם כבר כתבת כאן ,שתשכילי לקחת את העצות שתקבלי, ולו את זו שאבא ואמא לא מתגרשים מכם הילדים לתמוך באחותך הקטנה בעצם היותך לידה איתה...סביבה, ברמת האפשר. לתת להם את האפשרות להחליט מה טוב עבורם. נשמע אגואיסטי וקשה למדיי? אבל הכי נכון ואמיתי. ממני מRאה שכן הצליחה לערער החלטה של אבא ואמא ונאלצת לראותם עד עצם היום הזה חיים בריק...

למעלה