שלום - צריכה עזרה

קושתוש1

New member
שלום - צריכה עזרה

לפני כ-3 שנים סיימתי את לימודי התואר הראשון שלי באוניברסיטה העברית בירושלים - תואר דו חוגי בתחומי מדעי החברה, לא משהו מעשי. אני לא מוצאת עבודה שתתאים לי,היות שלפי התואר שלי אני יכולה למצוא עבודה רק כמזכירה... לא משהו שיהלום את כישורי (שלדעתי יש לי רבים). שנה שעברה למדתי קורס בגרפיקה בסיון מחשבים, אולם לא עבדתי במקצוע הזה משום שהריתי וילדתי... כך שכיום אני לא זוכרת כלום מהחומר... וגם כבר בכלל לא מעניין אותי... יש לציין שאני מוגבלת בכסף בעיקר, אך גם בזמן (כפישציינתי- אני אמא, וצריכה לפרנס...)אבל הייתי רוצה אולי ללמוד משהו חדש, או פשוט לדעת מה לעשות כדי להחלץ מן המיצר... אם יש לך עצות- אשמח!

שלום

כמה הערות: לא ברור למה את אומרת שכל מה שאת יכולה למצוא היא עבודה במזכירות. יש תפקידים בתחום כוח אדם או תפקידי ניהול בדרג נמוך במשרדי ממשלה או בחברות פרטיות שמחפשים אקדמאים בתחומים כללים. אולי לא חיפשת בצורה מספיק אינטנסיבית/ממצאת: חיפוש עבודה הינה עבודה כשלעצמה ויש להשתמש בכל האפשרויות כולל מודעות בעיתונות אינטרנט רשת חברים ופניה יזומה לחברות וארגונים שבאים בחשבון. לגבי הקורס שעברת: נכון להיום את לא זוכרת אבל תוכלי לקרוא שוב את החומר בכדי שזה יחזור אלייך ולנסות לחפש עבודה גם בזה. יעוץ תעסוקתי גם יכול להיות פיתרון טוב ביחוד אם את מוכנה ללמוד עוד משהו בכדי לשפר את סיכוייך. תוכלי לקבל יעוץ כזה בלשכת התעסוקה לאקדמאיים באזור מגורייך. מעבר לכל זה את יכולה גם לשקול לעבוד בחברה העוסקת בתחום שמעניין אותך בתפקיד שלא הולם את כישורייך בהתחלה ולנסות להתקדם בתוך הארגון. מקווה שעזרתי במשהו. בהצלחה.

למעלה