שלום! =] *צריכה עזרה*

Sister G

New member
שלום! =] *צריכה עזרה*

אני ועוז 3 חברות מתכננות תחפושת לפורים, ואנחנו מתכננות להתחפש ל-4 אלות יווניות - אתנה, ארטמיס, דמטר ואפרודיטה יש לנו קווים כלליים על כל אלה, אבל רציתיבכל זאאת לדעת איזה מאפיינים לכל אלה, בשביל שנוכל לאפיין כל אחת עם הדמות שלה.. לכן, אם תוכלו לעזור ולתת כל מני מאפיינים ה מאוד יעזור =] ועוד משהו שרציתי לדעת - לכל אל היה בגד בצבע שונה? או שכולם הי באותו צבע? ואם כן, באיזה? תודה רבה מראש, ומצטערת על ההטרדה P= גלית

The Anja

New member
סקלרוזה סקלרוזה

אתנה - פרופס: קסדה, מגן וחנית. חיה מסמלת: ינשוף יש לי חשד [אל תסקלו אותי] שדמטר וארטמיס הן אותה אלה. בכל מקרה, אחת מהן (או שתיהן) היו אלות הציד או משו כזה, ויש להן קשת וצבי איתן.[אני מערבב פה כל מיני דברים, אני אנסה לברר ולחזור עם משו יותר רציני] אפרודיטה - חתיכה לא נורמלית.... מה עוד יש לאמר?

The Anja

New member
תיקונים תיקונים

ארטמיס - הבת של זאוס ו-לטו [טיטאנית]. התאומה של אפולו. באמנות מתוארת בד"כ כציידת בתולה [כלומר, עם קשת]. היתה מגנה על חיות [מתוארת עם צבי]. אבל גם איתה קנאית ואכזרית בסיפורים רבים [אקאיטון, ניובה, לאויניוס ועוד] דמטר - הבת של קרונוס ו-ריאה [שני טיטאנים]. אחות של זאוס, בין השאר. אמא של פרספונה מ-זאוס. אלה של הטבע ושל האדמה. אלה שקושרה לנשים. מופיעה בשיר של פרידריך פון שילר כ"אשה בשלה עם זר של שיבולים בשערה האוחזת באלומת שיבולים בזרועה" (לקוח מ"מי ומי במיתוליה העתיקה" של גרהארד פינק)

double O S

New member
אממ, לא נראה לי שיש משהו../images/Emo96.gif

עם הצבעים, אבל אני מניח שאפרודיטה בורוד או אדום יתאים ואתנה בכחול, כי ברב המקומות שראיתי היא הייתה לבושה כחול ארטמיס נראה לי שיתאים ירוק- מגנה על החיות וכל זה
ודמטר אמ...צבעי אדמה
D:

Sister G

New member
זה מעצבן \=

קשה לדעת, בגלל שהמומות היחידים שהם לא ערומים הם ציורים/פסלים של שחור-לבן.. מצד שני, לשנות אותם זה לא כזה קריטי, זה לא שהם באמת קיימים P=

double O S

New member
גם נכון../images/Emo3.gif../images/Emo96.gif

חוץ מזה, אני חושב שדי חיוני להלביש את אפרודיטה באדום או וורוד, כי הרי את רוצה שאנשים ידעו למי התחפשת, אז צריך להוסיף סממנים, כמו להדביק לבבות או משהו אוי חחחחחחחח, יהיה ממש שווה אם אפרודיטה תלבש בוקסר עם לבבותXD

Sister G

New member
חחחחחחח

אני התווכחתי עם החברה שלי שמתחפשת אליה של-א תלבש ורוד.. אני מתנגדת עקרונית לצבע הזה חח ואפרודיטה לא הייתה פקצה! מה אתה רוצה להלביש אותה בלבבות? חחחח אולי אדום היה מאים, אבל אני לובשת כבר אדום (אתנה) אז זה לא אפקטיבי נאלצתי להסכים שתלבש ורוד P=

The Anja

New member
כמה דברים:

1) גם אני ראיתי ברוב המקומות את אתנה כלבושה בכחול 2) אני בחור, לא בחורה 3) מצא חן בעיני העניין עם ה"פוזמק"...

סקיפי

New member
בגדים לאפרודיטה?!

בחייכם... בוטיצ'לי צייר לה גלימה עם המון פרחים (סיגליות וורדים, משהו כזה) לדמטר יש קרן שפע; ארטמיס היא ציידת, זה לא אמור להיות קשה, ואתנה, כאמור, המגן עם הראש של מדוזה.

למעלה