שלום..צריכה עזרה

שלום..צריכה עזרה

היי..
הייתי במערכת יחסים של שנה וחצי עם בחור בגילי..זה סוג של נגמר בגלל כל מיני סיבות שלא תלוית בי אלא רק בו.
עכשיו אנחנו חושבים על חזרה אבל הבעיה שהוא לא בטוח בזה..הוא עמוס מאוד בעבודה ולכן אין לו זמן לשום דבר חוץ מהעבודה שלו
הוא אמר לי שמצד אחד הוא כן רוצה להיות איתי אבל מצד שני הוא מרגיש שאולי הזוגיות ביננו מיצתה את עצמה..
רציתי לשאול איך אפשר לנסות לפחות לגרום לו לשנות את הדעה,שיהיה בטוח בזה שהוא רוצה לחזור לזוגיות איתי
ואני לא מעוניינת בתגובות מסוג "אם הוא אומר לך דבר כזה תעיפי אותו הוא לא בשבילך" אני אשמח לתשובות שבאמת יעזרו לי ,כי אני במצב מאוד לא נעים.
אני מרגישה שאני רוצה להיות איתו ואני גם רואה שמהצד שלו הוא לא הולך לאף אחת אחרת
אז אולי יש דרך שבעזרתה אפשר להחזיר לו את הבטחון בקשר.

תודה מראש לכולם!!

Megie

New member
היי

את ענית לעצמך, וקשה לי לענות לך משהו אחר-אפילו שזה מה שאת מאוד רוצה לשמוע.. ברגע שהצד השני לא לגמרי רוצה, חבל לבזבז את הזמן בלהציק לו ולשנות את דעתו...
עם זאת, אולי כדי שתחשבי מה כלל המרכיבים שגרמו לו להגיע להחלטה הזאת, אולי יש משהו או הרבה כאלו-שהפריעו/מפריעים לו בך או בקשר..ואם ניתן לתקן את אלו, אולי שם הפתרון.

ו..

ברגע שהוא אומר שמרגיש שאולי מיצינו את הקשר..
אין שום דבר שאפשר לעשות כדי לשנות את זה?

Megie

New member
בואי תעני לי את

את עובדת במקום עבודה שמתיש אותך, את מגיעה למצב שאת לא מסוגלת להיות שם יותר ולא בגלל שכר/אווירה אלא בגלל התפקיד עצמו והדרישות..אם יבוא אליך הבוס ויגיד לך "אני מוכן להעביר אותך/להוסיף לך אוטו/להעלות שכר" כל אלו לא ישנו את דעתך כי הם לא המניע שלך לרצון לעזוב, הרי המניע הוא התפקיד שאת עושה באופן שותף...הדרך היחידה לשפר את הרגשתך זה להעביר אותך תפקיד או לשנות את מהותו..מה דעתך?אפשר לשנות את הזוגיות שלכם?!הוא רוצה לשנות? אם כן, זה הפתרון.

תביני, אין דבר כזה מיצוי של קשר..אנשים מתחילים זוגיות כדי להמשיך אותה ולהתמסד יחד.
ברגע שזה לא זה ולא עובד מכל מיני סיבות וגורם לאחד מהצדדים/שניהם להרגיש קושי, דחייה, מיצוי ורצון לברוח..אז כנראה שמשהו בדרך נהרס.. אז אמרתי לך, האופציה היחידה אולי לתקן-זה להבין מה נהרס וזה במידה ויש לו רגשות ורצון לתקן..אם אלו לא קיימים, את יכולה לנסות כל דבר-הוא יהיה בשלו..ועדיף לא לרדת למקומות האלו.

למעלה