שלום צריכה עזרה :)

offiris

New member
שלום צריכה עזרה :)

שלום, לאמי יש עוד כמה ימים יום הולדת 45 רציתי לשאול אותכן מה הייתם רוצות לקבל ליום הולדתכן

מזל טוב לאמא שלך../images/Emo28.gif-הנה כמה רעיונות

ראשית - לא אמרת לנו מה התקציב ומה היא אוהבת....., אז זה יכול להיות יום פינוק בספא,מנוי לעיתון בתחום שמעניין אותה, אקוריום עם דגי זהב, ערכת חורף (צעיף,כפפות כובע, שמיכה נעלי בית מחממות),אמבט ג'אקוזי לרגלים,תכשיט,פגישה עם יועצת יופי ואיפור, פגישה עם קראת בקלפים/מיסטיקנית ועוד.... מה היא ואהבת לעשות? ספרי עליה קצת ונוכל להתאים את המתנה המושלמת עבורה

מאמאסאן

New member
קולאז' עשוי מתמונות של בני המשפחה

בעבודת יד שלך. ספרי אם את יצירתית? ומה התקציב? תקבלי הרבה רעיונות

offiris

New member
תקציב זאת לא הבעיה

התקציב שלי יכול להיות גדול.. ככה שזאת לא הבעיה אפילו מעל 700 היא אמוד מתעניינת במיסטיקה וכל זה.. וגם מעניין אותה יופי וקוסמטיקה ובגדים..

אני חגגתי לא מזמן

ורמזתי לבנותי שכל מה שמריח מחנות "ללין" מבורך אצלי באמבטיה! מזל טוב!

offiris

New member
יש לכם אולי עוד רעיונות

הבעיה שהיומולדת עוד יומיים התקציב לא חשוב.. יש לי מספיק תקציב ואני צריכה משהו שיספיק לעוד יומיים

SIKU

New member
אם החא בעניני מיסטיקה

אולי תזמיני אותה לפותחת בקלפים. או לחילופין להזמין את בנות המשפחה /חברות לערב עם פותחת בקלפים/ דמיון מודרך/ מעגל נשים מסוג כלשהו. אני מבינה שיום ההולדת מחר. אז אולי את יכולה לארגן את הפגישה ביום אחר ומחר רק לתת את ההזמנה. אני ליום הולדת 41 שלי הזמנתי מספר חברות ובנות משפחה לפגישה עם פותחת בקלפים. כולם נהנו גם הספניות שבחבורה

הממ... מה התקציב?

את מכירה הכי טוב את אימך, אבל הנה כמה כיוונים: דיסק של זמר/להקה שהיא אוהבת, ערכה מפנקת מ"סבון של פעם" ודומיו, לוח שנה עם תמונות משפחתיות (עושים בחנויות צילום).

אנאהיא

New member
לכי בכוון של מה שהיא אוהבת ../images/Emo23.gif

מאחר ותקציבך די גדול, תוכלי לקנות לה ספר מעניין בנושא המיסטיקה ובנוסף מארז של מוצרי קוסמטיקה וגם איזו חולצה יפה [אני הייתי אוהבת
]. אם זה מסתדר לכן מבחינת שעות הפנאי, תוכלי גם להזמין אותה לבית קפה ושם להגיש לה את המתנות על קפה ו-
. ושיהיה ב-

יומטוב5

New member
שלום אני חגגתי לפני כמה ימים

45 ותמיד אני אומרת לבנים שלי לא צריך משהוא גרניוזי רק צומת לב והפעם הם יפתעו בגדול ומתנות אני לא יודעת מה אמא שלך אוהבת .אני קיבלתי : א' כולם באו לארוחה ערב שהם הכינו ב: דיסק שאני אוהבת כוס גדולה לקפה ששומרת על החום כי הם מכירים את האמא המשוגעת ג' אריזה של סבונים מיוחדים מסבון של פעם בהצלחה ומזל טוב

למעלה