שלום צריך עזרה...

B l u e H a w k

New member
שלום צריך עזרה...

אני משרת בשייטת מטכ"ל סיימתי מסלול של 3שנים בדיוק לפני שבועיים,ואני לא מרוצה מהיחידה(יותר מדיי מבצעים)אני רוצה להיות טייס טנק בחיל הים,שמעתי שיש להם אחלה תנאים שם,איזה טופס אני צריך למלאות,ואיך אני יכול להשיג אותו מהמשקי"ת ת"ש שלי? תודה לכל העוזרים...

../images/Emo6.gif

לרגע התחלתי לחשוב איך זה יכול ליהות.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ככה זה כשעייפים.

CaesaR3

New member
וואלה אחי אני איתך!

אותו מצב רק שאני בשלד"ג הימי..

B l u e H a w k

New member
לא אתה מתבלבל...

אתה מתכוון לשלדג (בלי מרכאות)אחלה ספינה,לפני יומיים יצאנו למבצע בבושאר(איראן) לצורך איסוף מודיעין לקראת התקיפה,והשלדג הקפיץ אותנו לשם,באמת ספינה מהירה. כוס עמק נשבר לי הזין כבר מהתבורון שלי(תבור קומנדו+מטול קצר)אני רוצה את הנשק של הטייסי צוללות בחיל המודיעין,איזה מגניבים הם. אז אין אף אחד שיכול לעזור לי? אני ממש קרוב לביצוע עריקות...

גיא246890

New member
תגי לי אתה מטומטם או שאתה סתם טיפש

שמתלהב?? מה אתה רושם דברים כאלו באינטרנט???

B l u e H a w k

New member
וואלה אתה צודק גיא...

לא לקחתי בחשבון את זה שאני עובר על מלאן עבירות בטחון שדה,סעמק מה אני יעשה בבדיקת הפוליגרף החודשית הבאה? אני חתום שו"ס בדרגה הגבוהה ביותר. עכשיו אני לעולם לא אוכל להיות לוחם רחפת בסיירת חלל(החלום שלי)ומה ציפיתי מעצמי,אני רושם למלאות במקום למלא כמו איזה עילג אני לא מבין איך הצלחתי בכלל לסיים מסלול של 3שנים בשייטת מטכ"ל,איך קיבלו אחד כמוני?

JimmyAcid

New member
יש מצב שאני מכיר אותך?

בידיוק קיבלתי כנפי צלילה אצל המש"קית ת"ש שלך-אני טייס בשייטת מטכ"ל...

למעלה