שלום! צריך עזרה

NexusGuy

New member
שלום! צריך עזרה

הבעיה היא שכשאני מפעיל את המדיה פלייר במקביל לקיובייס הוא מחשיב את זה כליין אין ( רק די חלש אבל עדיין מפריע ) וזה אפילו מקליט את זה והכל - כאילו חיברתי את זה בליין אין... בנוסף, אגב, זה קורה גם כשאני מנסה להקליט ( עם אוזניות ) את מה שהוא מוציא לאוזניות הוא גם מכניס את זה כליין אין - ואז למעשה אי אפשר להקליט שום דבר נורמלי... הדבר קורה גם כשאני משתיק את המיקרופון והליין אין... תודה

HeavenlyB

New member
בדוק בחלון לוח בקרה של הכרטיס

במאפייני ההקלטה, מה מקור ההקלטה. יכול להיות שהוא מוגדר להקליט את מה שהמחשב שומע (בד"ע זה ייקרא Wave או Monitor). אם כן, שנה ל-Line In או Mic In.

HeavenlyB

New member
יש לך אייקון בפינה למטה

של רמקול? זה הקישור ללוח הבקרה של הכרטיס. וודא שאתה רואה את חלון מאפייני ההקלטה, ולא ההשמעה.

NexusGuy

New member
הא, זה היה הדבר הראשון שבדקתי...

התברר שכשזה על המיקרופון זה כמו שאמרתי קודם וכשזה על הליין אין אז אותו הדבר רק הרבה יותר חלש, בקושי שומעים אבל עדיין...

NexusGuy

New member
למיקרופון לא כל כך ברור לי מה מחובר

כי תכלס אין כניסה של מיקרופון. לגבי הליין אין מחובר לשם הכלי נגינה - אם זו הגיטרה או האורגן...

HeavenlyB

New member
יש לך מצלמת אינטרנט מחוברת?

אם כן, יכול להיות שיש לה מיקרופון? אם כן, יכול להיות שהתוכנה מוגדרת להקליט מהמיקרופון של המצלמה?

NexusGuy

New member
היא לא... יש מצב שהבעיה היא של

החומרה? אמרתי לך שהבעיה ממש מוזרה - אני לא רואה שום סיבה שזה יקרה ובכל זאת, זה קורה....

HeavenlyB

New member
גם אני לא רואה שום סיבה

אבל לכל תקלה קיימת סיבה, רק צריך למצוא אותה ואז למצוא פתרון. נתק את כל החיבורים מכרטיס הקול (כניסות ויציאות וכל מכשיר אחר שיש לו מיקרופון כמו המלצמת איטרנט וכו'). בלוח בקרה של הכרטיס בחר את ה-Line In כמקור הקלטה ותראה אם זה עדיין מקליט מה שהמחשב משמיע. אם לא, לטא לאט תוסיף חזרה את החיבורים, כאשר בכל חיבור כבל אתה עושה את הבדיקה שוב, עד שתמצא את האשם. אם זה עדיין מקליט גם ללא שום חיבור מקור חיצוני למחשב, אז כנראה שיש בעיה של כרטיס הקול. באיזה כרטיס מדובר ד"א?

NexusGuy

New member
שום דבר מיוחד, בא עם המחשב

נדמה לי שAC97 או משהו כזה...

למעלה