שלום! צריך עזרה..

hitball

New member
שלום! צריך עזרה..

שמי שחר ואני עוד 3 חודשים בן 18 אני מתגייס במרץ ויש לי קצת כסף שאני רוצה לבזבז על משו שווה חשבתי בכיוון טיול עם תרמיל בכמה מדינות: תאילנד קניה או נאפל אז יש לי הרבה שאלות ואני מקווה שתוכלו לענות על כולן או חלקן אני רוצה לטוס עוד חודשיים בערך האם מזג האוויר בארץ כמו שם כלומר כשכאן חורף אז גם בקניה או תאילנד גם קר? האם כדאי לי לנסוע עכשיו ואם אני יסתדר לבד או שעדיף כמה אנשים? כמה כסף עולה טיסה לשם בערך? מה אני צריך לארגן מראש לפני הנסיעה? ואם למישו יש המלצות על המקומות האלה אני רוצה לנסוע לתקופה של חודש... בתודה מראש שחר

muga

New member
עוד חודשיים = נובמבר?

על רניה אין לי מושג. אבל לנפאל ותאילנד זו עונה מצוינת. ממש לא קר
אתה יכול להסתדר לבד, אבל בתכל'ס זה תלוי באופי שלך. ב2 המדינות הנ"ל לא יהיה לך בעיה למצוא שותפים שם כבר. טיסה - לתאילנד בערך700$, לנפאל בערך 1000$ (אין טיסה ישירה). לארגן מראש - כרטיס טיסה, דרכון, חיסונים, ציוד, קצת לקרוא על המקומות ולטוס. תהנה וגיוס קל.

לא לשכוח לבדוק לגבי ויזות

ומצורף אתר אינטרנט שבו תוכל לקרוא קצת על המדינה וגם לראות מה מזג האויר

sela v

New member
בכל המדינות שהוא הזכיר

מקבלים את הויזה בשדה התעופה, אלא אם הדברים השתנו, ולא ידעתי על כך.

רק אם טסים לנפאל דרך הודו אז ...

פשוט הבחורה שענתה כתבה את כל הדברים שהוא צריך לעשות ושכחה את הויזות

muga

New member
אכן, שכחתי ויזות

לנפאל (60 יום) ותאילנד (30 יום) מקבלים בכניסה להודו - אם יוצאים מהטרמינל, צריך ויזה. יש ויזת מעבר ל72 שעות שעולה 50 ש"ח.

sela v

New member
לא בכל העולם עונות השנה

זהות למדינת ישראל. לגבי קניה, אני הייתי שם ביוני ופעם אחרת בספטמבר. הבעיה שם זה לא קור, אלא הגשם הרב שיורד בעונות מסוימות.

למעלה