שלום...צריך עזרה..

radioheaddicted

New member
שלום...צריך עזרה..

צריך עצה עזרה...הייתי מעוניין לדעת איך אפשר לטפל בליקויי למידה לא מילוליים..-תסמונת האונה הימנית..איך אפשר לטפל ומהו כל טיפול אם אפשר להסביר... תודה רבה לעונים..

zivadina

New member
טיפול ב-NVLD

אני יכולה לתת לך קישורים לזה, אבל למרות שאני חושבת שאני סובלת מכך, לא אבחנתי ולא טופלתי מעולם בזה. אני מקווה שחברתנו עינת12 תיכנס לספר לך.

עינת12

New member
ליקויי למידה לא מילוליים

גם לי יש, וכמו זיוה מעולם לא טופלתי. אני מצרפת קישורים לשני אתרים על התסמונת המציעים גם דרכי טיפול.

radioheaddicted

New member
תודה רבה לעונים..!שאלה...

לפי החומר המועט שהספקתי לקרוא הבנתי {ותקנו אותי אם אני טועה} שאין טיפול ממשי אפקטיבי לנושא} כלומר אני ב"ב מסיים ולא נראה לי שישיבה עם בוחן כל כך תציל אותי אני מחפש משהו יותר טוב, באמת אני לא היפוכונדר אבל חושש לפגיעה מוחית האם יש בנמצא טיפול טוב יותר?????..

עינת12

New member
לא יודעת. מתישהו כאן היה קישור

של טיפול בנוירופידבק עם ד"ר ענת ברנע. נראה לי שזה יכול לסייע גם ללקויות למידה לא מילוליות. אם תמצא את השרשור, אתה יכול להפנות מסר לד"ר ברנע. בינתיים אני מפנה שאלה לד"ר רונית פלוטניק.

zivadina

New member
לא מצאתי הוכחה לכך שנוירופידבק

הוא הפתרון דווקא ל-NVLD. הוא טיפול טוב בפני עצמו להפרעת קשב.

עינת12

New member
הצעתי שישאל אותה. הנוירופידבק

לא נוצר כדי לטפל בהפרעות קשב, אלא בשלל תופעות. אם הבנתי נכון בבדיקת ה-QEEG ניתן לראות באילו אזורים במוח הפעילות החשמלית נורמלית ובאילו מהם ירודה. כך שנראה לי סביר להניח ששאלה בנושא היא הגיונית לגמרי.

למעלה