שלום, צריך עזרה...

leroy256

New member
שלום, צריך עזרה...

אתמול היה לי ויכוח סוער עם חבר.דיברנו על מתי יודעים שבחורה מוכנה? מה עושים?והוא סיפר לי על הדרך שלו.והדרך שלו לא ניראת לי , הוא אומר שצריך ללחוץ על הבחורה זאת אומרת, כל פעם לנסות עד שבסוף זה יקרה{חדירה מלאה}. הוא גם סיפר לי מנסיון שלו,לדבריו היתה לו חברה, היא בהתחלה לא הסכימה לשכב איתו{והיא לא הייתה בתולה}אבל הוא המשיך והמשיך עד שבסוף יצא מצב שהוא חודר מבלי שהיא תגיד כן או לא, וככה היא נפתחה{לא בתרתי משמע}ומשם הם כבר התחילו לשכב עם חדירה מלאה.הוא אומר שהוא מנוסה בדברים האלה ועם כל מי שהוא דיבר הסכימו איתו 100% .ואז הוא התחיל לספר לי על זה שלבחורות יש לא שהוא כן, ולא שהוא לא,זאת אומרת הוא יכול להבדיל מתי בחורה אומרת לו לא והיא בעצם כן רוצה, והוא ממשיך ללחוץ.אבל גם שהיא אומרת לו שהיא לא מוכנה הוא ימשיך לנסות,בואו נגיד שלא משנה כן כן לא לא הוא ממשיך בשלו, זה מה שהבנתי ממנו.לטענתוו בחורות לא יודעות מה הן רוצות, והן צריכות שגבר יראה להן שזה מה שהן רוצות.כן הוא די שובניסטי ואני לא יודע איך לאכול את זה.הוא גם אמר שהוא סיפר לחבר שלו על הדרך הזו וחברו ניסה עם חברה שלו אחרי תקופה{להחדיר לה בלי שהיא תגיד כן או לא}וזה עבד.בקיצורו של עיניין הוא אומר שהן משחקות משחק אומרות לא לא לא אבל הן בעצם כן רוצות וצריך דיי ללחוץ לנסות כל פעם הוא גם נתן דוגמא:נגיד אתם באקט מיני ואתה מתחיל לשים את היד שלך על האיבר מין שלה כל פעם שהיא מזיזה או אומרת לא תנסה מחדש עד שהיא תגמור עם המשחקים שלה וזה יקרה. וזה די מגעיל אותי לעשות דברים כאלה זה גובל כבר במין כפייה.הוא חושב שבחורות בחיים לא יעשו שום מהלך רק הגבר הוא זה שיוזם.וגם הוא לא מאמין שבחורה שהיא בתולה מבחירה,לא באמת רוצה את הבחירה הזו ובסוף תתפשר על סתם מישהו. ואני נגד השיטה שלו.אני חושב שלא שצריך להלחיץ בחורה אם היא לא מוכנה או אם היא אומרת לי לא,אני חושב שצריך לתת לה את הזמן שלה, ושאם בחורה תרגיש בטוחה עם בן זוגה בסופו של דבר היא תוכל להיחשף פניו, שסקס זה כן ביג דיל אומנם החברה שלנו כבר לא עושה מזה עיניין ואנשים שוכבים בלי לשים אפילו לב, זה כבר לא מרגש אותם ואני דוגל בזה שכן צריך לעשות עם מישהי שאתה אוהב מכבד וזה לא רק הסקס.הוא אומר שביגלל שאני לא מנוסה אני לא יודע כלום,שבכל דבר צריך להתנסות על בשרך כי אם לא אני לא בנאדם שיכול להוכיח משהו. אך בסופו של דבר איך אני יודע אם היא מוכנה? אני צריך לנסות כל הזמן? מה אני צריך לעשות? איך אנחנו מגיעים לאקט המיני בלי שאני מלחיץ או עושה משהו בלי שהיא תגיד כן או לא,כי אני לא בן אדם כזה, ולדעתי זה אי כבוד לבת הזוג שאני נמצא איתה.והאם אני ביכלל צודק? או שאני לא מבין כלום?

Scorpio63

New member
מזועזעת!!! ../images/Emo88.gif

פשוט גועל נפש החבר הזה שלך... איך לא תבעו אותו עד עכשיו על הטרדה מינית is beyond me.... יש סיבה טובה שאתה חושב שזה חוסר כבוד... זה יותר מזה! זה זלזול מוחלט בנשים! אני שמחה שאתה לא מסכים איתו... ללחוץ זה אף פעם לא טוב, וגם אם בחורה "נכנעת" ללחץ, אתה לא יכול לדעת איך זה ישפיע עליה לאחר מכן. אני מכירה בנות שקיימו יחסי מין מבלי שהיו מוכנות (נפשית) לכך, ושנים אחר כך לא היו מסוגלות לקיים יחסי מין (ולא נהנו מהם גם). אני לא חושבת שבנות משחקות "משחקים" בקשר לדבר חשוב כזה, ואם הן כן - הן כנראה לא מספיק בוגרות בכדי לקיים יחסי מין מלכתחילה. ובקשר לשאלה שלך - איך לדעת שהיא מוכנה? התשובה היא מאוד פשוטה - תשאל אותה! אם אתה "מנסה" בפעם הראשונה והיא לא זורמת איתך ואומרת לך לא - פשוט תגיד לה "אין לחץ. כתרגישי שאת מוכנה, נדבר על זה". ככה זה היה עם חבר שלי - אני זו עשיתי את ה"מהלך" ואמרתי לו שאני מוכנה (אז חבר שלך יכול לקפוץ), ואין לי שום חרטות לגבי הפעם הראשונה שלי.

ילד45

New member
שלום לך מזועזעת

אני החבר החוצפן או השוביניסט הזה שLEROY סיפר עליו פה בפורום וסקלו אותי בגובות כגון "לערוף את ראשו" "לסקול אותו באבנים" וכולייייי כולייי. אני רוצה להגיד לך משו. התאורייה שלי היא כזאת אני בן 22 עוד מעט משתחרר אני לעולם אבל לעולם לא הלכתי נגד רצונה של בחורה. אבל לעולם!! היו לי הרבה חברות ואנחנו עדיין!!! בקשר טוב. חלק מהן אפיל עדיין רוצות להית חברות שלי אני לא בן אדם של קשר בגלל שאני חושב שאני לא מוכן למחוייבות הזאת עדיין רק מתוך כוונה שאין לי רצון לפגוע בבחורות שרוצות לצאת איתי. אני מעריך מאוד בנות ומתנהגן אליהן בכבוד. אני אפילו חושב שבנות יש להן הבנת רגשית בהרבה יותר מגברים. מה שאני בעצם מנסה לומר כשכל בחורה ואפילו יצאתי עם בנות יותר מבוגרות ממני משוחררות עם פסיכומטרי ולומדות שנה שנייה לתואר במשאבי אנוש אני חושב. אני רק אומר שאני בקטע של סקס אני לא מכריח ולא הולך ולא ממשיך אחרי בחורה אומרת לי לא. בשבילי יש 2 לא. יש תלא זה לא! חד וחלק אני בעצמי לא מעונין להמשיך כי זה TURN OFF רציני הלא הזה. אז אני פשוט עוצר ונותן להן תזמן שלהן. (לעולם לא הייתי עם בתולה ולא רוצה גם מפחיד מידי) אבל לפי דעתי יש עוד סוג של לא. שזה פשוט הלא הזה גורם לבנות להגיד לי אותו רק בגלל מה שהחברה שלנו הכתיבה לנו היום. הדעות הקדומות של "שרמוטה" וכל הקללות האלו שהתחילו מכיתה ז' ועד עכשיו יצרות בעיות בטחון אצל בנות. ללא הזה אני מתכוון הבחורה רוצה מוכנה ויוזמת אבל עוצרת בשלב מסויים רק בגלל שהיא מפחדת לצאת יותר מידי זולה בעייני. או יותר מידי קלה בעיניי. ללא הזה לא אני מתכוון. בואי נביא דוגמא לפיזור ערפל. אני בחורה שוכבים על המיטה העניינים מתחילים להתחמם. (אני תמיד נותן להן לעשות תצעד הראשון) אנחנו כבר שנינו כמעט ערומים ומגיע שלב שבו אני מתחיל להגיע לשלב המתקדם יותר והיא אומר לי לא..בחיוך כזה...ומזיזה לי טיפה את היד. אבל ממשיכה לעשות איתי דברים אחרים. לאחר מכן אני מנסה שוב. (ברוגע!!!!!!) והיא שוב ממחייכת ומזיזה לי תיד אבל ממש ממש פחוות מהפעם הראשונה. לי זה אומר!... חכה תן לי עוד קצת זמן... ובסוף זה קורה. זה הכול...זה ה...לא כן!!! הזה שאני מדבר עליו סך הכול. זאת דעתי הכנה. אני רוצה תגובה עלייה דעה אמיתית ובוגרת. אני לא שום אנס ולא שוביניסט.

ילד45

New member
למזועזעת שוב :)

עוד וויכוח קטן. אתמול ישבתי עם ידידה שלי מהבית ספר (שנינו בני 22). אני בן אדם שאוהב לדבר גס. למרות אני מתכוון לדברים אחרים לגמרי אם היית מכירה אותי היית רואה שאני ממש לא כזה אני פשוט אוהב לדבר ככה. אחד הדברים שהתחלנו לריב עליהם זה שאמרתי שלבנות אין דעה והשגבר צריך לקחת. מה שאני בעצמם מנסה לומר פה. שבנות בדרך כלל לא יעשו פעולה לעבר משו כמו להתחיל עם בחור במסבה בפאב או סתם ברחובות או אפילו בקטע של סקס בדרך הן לא יהיו היוזמות של הדבר. אז לפי דעתי ולפי דעת הרבה בנים ובנות!!! הגבר הוא היוזם. אין מהל עשות ככה זה לפי דעתי. זה לא שלבנות אין דעה הן פשוט יותר שמורות ויותר שומרות מרחק וגם זה יותר מקובל שהגבר יבוא ויזום תצעד האם זה נכון? אני חושב שאם אני בא לבחורה שוב! יש תקטע של הלא והכן. יצא לי הרבה פעמים לגשת למשהי והיא אמרה לי לא... ואני המשכתי כמובן שלא בכפייה ולבסוף פרח מזה משו מעולה ויפה והיינו זוג שנתיים. עד לא מזמן. אני רוצה את דעתך בנושא.

Scorpio63

New member
ילד :)

אתה סותר את עצמך - בחלק הראשון של ההודעה רשמת "לבנות אין דעה והגבר צריך לקחת" ובחלק האחרון אתה רושם "זה לא שלבנות אין דעה - הן פשוט יותר שומרות מרחק". אתה בטח תופתע אבל אני מסכימה עם החלק השני. אבל.... אולי רוב הבחורות לא יגשו לבחור ויתחילו איתו ככה סתם (יש גם בחורות שכן - די הרבה האמת) - אבל נו באמת... חיוך קטן, מבטים מצטלבים... לבחורות יש הרבה דרכים להביע עניין בבחור, מבלי "ליזום". ואם אתה עקשן ולא מוותר על מישהי שמוצאת חן בענייך - לי אישית אין בעיה עם זה, כל עוד זה לא גובל בהטרדה או משהו.

Scorpio63

New member
צר לי, אבל אין דבר שיגרום לי להסכים איתך..

לפני הכל, אני רוצה לצטט את חבר שלך: "בואו נגיד שלא משנה כן כן לא לא הוא ממשיך בשלו, זה מה שהבנתי ממנו" - זה אונס אם תרצה או לא. אני לא יודעת אם קראת את ההודעה של MyPrecious, אם לא - כדאי שתקרא. כי כמו שהיא אמרה - יש לנו פאק כזה, שלא נעים לנו להגיד לכם לא. לא יודעת מאיפה זה מגיע - אולי אנחנו פוחדות שיימאס לכם ותמשיכו הלאה, למישהי יותר "קלה", ואולי זה בגלל ההרגשה שאנחנו מגרות אותכם לשוא (teasing), למרות שאנחנו פשוט נסחפות כמוכם. בכל אופן, אם תנסה מספיק פעמים, בחורה תפסיק להגיד לא - בזה אתה צודק - אבל לא כי היא רוצה, אלא כי פשוט לא נעים לה; ואם זה מספק אותך - אז חבל, כי אתה לא יודע שההבדל הוא עצום, ואין דבר יותר יפה ומספק מבחורה שבאה אליך כי היא רוצה. ה-"חכה תן לי עוד קצת זמן" הזה, הוא לא "חכה דקה ותנסה שוב" - הוא אומר שהיא עדיין לא מוכנה, ואתה צריך לתת לה עוד יום-יומיים-שבוע-חודש וכו'. אתה פשוט מנצל אותן, וזה לא דבר שגבר עושה, אלא ילד (כמו הכינוי שלך). ובקשר לזה שבחורות רוצות אבל לא יוזמות - לא נראה לי שאתה נותן להן בכלל אפשרות ליזום, אתה עלול להיות מופתע. בחורה שרוצה לשכב איתך - תשכב איתך; אבל רק אם תתן לה מספיק זמן (אלא אם היא לא מתכננת לשכב לפני החתונה וכד'). ועוד דבר - אם אתה בעניין של משחקי שליטה, אז כדאי שתהיה לך safe word שהיא לא - "לא" (היא יכולה להיות אפילו "מספיק") ואז לא תהיה לך הדילמה של "לא-כן". לי למשל אין "לא" שהוא "כן", ואם מישהו אי פעם יחשוב בטעות שה"לא" שלי הוא "כן", הוא ייכנס לכלא להרבה זמן. just a thought...

שונצו

New member
בצדק רב אתה נגד השיטה שלו

הבן אדם שוביניסט, כמו שהגדרת את זה בעצמך. לך עם השיטה שלך, ואל תמשיך לשאול אותו עצות לגבי נשים, תעשה לעצמך טובה....

MyPrecious

New member
../images/Emo5.gifאוי אלוהים ../images/Emo2.gif../images/Emo3.gif

תקשיב לי טוב טוב: תעשה delete מוחלט על כל השיחה הזאת בראש שלך. חבר שלך הוא טיפוס נוראי, וסביר להניח שלא רק עם בחורות הוא מתנהג ככה. אל תמשיך להתווכח איתו - סביר להניח שבחיים לא תוכל לשכנע אותו או אפילו להסביר לו. ככה הוא, ולרוע המזל גם אף פעם לא יחסרו לו בחורות שהוא "ישכיב" בכח ובלי לשאול אותן מה הן היו רוצות. מה שכן יחסר לו בחיים זה זוגיות אמיתית, מתחשבת, עם אהבה גדולה ועתיד טוב לקשר. אלא אם כן יקרה נס והוא יתבגר, או ישתנה או משהו קיצוני אחר. מה שהוא עושה זה אונס. גם אם הן לא מתלוננות עליו. אתה לא צריך לשנות שום דבר ממה שכתבת שאתה חושב. הכל בסדר באיך שאתה רואה את הדברים. ולשאלתך: לא כתבת אם יש לך נסיון מיני ובכלל עם בחורות. אם יש לך נסיון כלשהו אתה בטח יודע שכשהצד השני מוכן למשהו (אפילו כמו לנשיקה, למשל) - אז יודעים את זה. אם אתה מרגיש קרוב (רגשית), ומתקרב עם הפנים שלך אליה והיא ממשיכה להסתכל עליך ולא מפנה את הראש, כנראה שיש מצב לנשיקה... הסימנים מאוד ברורים: מי שמחפש אותם (כי אכפת לו מהצד השני) לא יפספס אותם, אבל מי שזה לא מעניין אותו - פשוט יתעלם. התרחקות קלה, סיבוב ראש, שינוי נושא, וכולי. כמובן שהכל "זז" יותר לאט אם לבחורה אין שום נסיון. כך לגבי דברים אחרים - זורמים עם הקשר. לאט לאט הנשיקות מתחילות להסחף יותר, לאט לאט מנשקים גם מקומות שלא נמצאים על הפנים בהכרח, לאט גם הידיים נשלחות. תאמין לי שאם תהיה קשוב לבחורה שאיתך תראה טוב מאוד בשפת הגוף שלה אם עברת את הגבול. בחורה שרוצה יותר גם יוזמת יותר, אקטיבית יותר. בחורה מבוהלת (חסרת נסיון) אולי לא תיזום, אבל "תתמסר" למגע שלך אם היא רוצה בו. אם מישהי מסיתה לך את היד מאיפשהו - אל תחזור לשם. זה לא אומר שאתה צריך להפסיק לגמרי - תחזור שלב אחורה. אל תגרום לה להרגיש לא נעים שהיא מגבילה אותך, כי לבחורות לא נעים להגיד שוב ושוב "לא", ובסופו של דבר - כמו שחבר שלך אומר - הן יכנעו לו, לא כי "הן בעצם רוצות ורק משחקות אותה", אלא כי הרבה בחורות מרגישות "לא בסדר" שהן עוצרות אותך בגבולות שלהן. זה עניין דפוק באישיות שלנו, אבל זה לא אומר שצריך לנצל את זה. לגבי חדירה ממש - כאן אני בכלל לא מסכימה עם חבר שלך. יש הרבה בחורות שבשבילן "חדירה" זה משהו אחר, משהו שהן צריכות לתת את הסכמתן המפורשת עליו, גם אם לדבר על הנושא הזה זה תמיד מביך לשני הצדדים. אם כבר התקדמתם הרבה מכל בחינה אחרת, ורק עדיין לא ממש "שכבתם", יש מצב להעלות את זה לשיחה. זה ממש בגדר "חובה" אם מדובר בבחורה בתולה. אם אתם באמצע "אקט מיני" ואתה לא יודע מה היא חושבת, אתה יכול ללחוש לה באוזן "זה בסדר מצידך שנשכב ממש?" או כל ניסוח אחר, שלא ישמע שאתה מנסה לשכנע אותך, ותגיד לה שזה בסדר גם אם לו. את שאר הדיבורים אפשר לדחות לאח"כ. בקיצור, שיהיה בהצלחה, ותאמין לי - הגישה שלך לחיים תתן לך כ"כ הרבה יותר לטווח הארוך, גם אם נראה שכרגע אתה "נדפק מזה" והחבר שלך חוגג (על חשבון האומללות שנופלות תחת ידיו).

Scorpio63

New member
../images/Emo45.gif

אני עדיין בשוק ממה שהוא כתב... למזלי לא ניתקלתי בחיי בגברים כאלה.

leroy256

New member
כן יש לי נסיון אבל הוא מועט ובגלל זה חשבתי

שאני לא מבין יותר ממנו כי הוא כביחול זה שהיה עם הרבה בחורות או קשרים למינהם,אז התחלתי לפקפק בעצמי אבל בליבי ידעתי שזהוי אינה הדרך הנכונה. ותודה על תגובתך

אפשר להוסיף כמה מילים מנסיוני כאישה?../images/Emo20.gif

המאהבים הכי טובים שהיו לי היו אנשים כמוך - כאלה שהיתה להם הסבלנות בגילך ללמוד את גופם ואת גופה של בת זוגם ולנהוג בהם בכבוד וברגישות. גבר שלמד לדבר עם החברה שלו, לבקש אישור - בעל פה או בתנועה לפני שהוא נוגע, לגעת ולשאול האם זה נעים, לגלות ביחד את הגוף אחד של השני - הוא גבר שכאשר הוא יקיים יחסי מין עם זוגתו - ייחשב לזיון מעולה. אנשים כמו החבר שלך הם גברים שנשים מתרחקות מהם. גם כי הוא שוביניסט דוחה (ואני מסכימה עם מי שכתבו לך שמדובר באונס, גם אם הבחורות בוחרות שלא להתלונן, וגם אם קשה להוכיח את האונס), אבל בעיקר כי בטוח בטוח חרא של זיון. מאהב טוב, מי שמזיין טוב (מה שמוגדר במחוזותיי כ"לונה-פאק") הוא מישהו שיודע איך ואיפה לגעת. מי שלא שואל אם מותר לעולם לא ידע זאת. אני מחזקת את ידייך בדרך שלך. אני יכולה להבטיח לך שחיי המין שלך ושל מי שתהיה בת זוגך יהיו הרבה יותר נעימים ומספקים משל ה'חבר' הזה שלך והמסכנות שיהיו בנות זוגו.

שונצו

New member
../images/Emo6.gifאהבתי את הביטוי...

לונה פאק... מגניב... לקח לי כמה שניות אגב לשים לב שזה לא לונה פארק... מה שהמוח משלים מתוך הרגל....

leroy256

New member
../images/Emo13.gif תודה לכולם

הוא ניסה איכשהו להוכיח שביגלל דברי אני חסר ידע וניסיון. עכשיו דעותי התחזקו,תודה רבה רבה =]

וואו, איזה תפיסת מציאות מעוותת

שלום לך סליחה על הכותרת השיפוטית, אבל יש גבול מאוד ברור בין לא לבין כן וכאשר מישהו כופה מישהי אחרת, או מנסה לעקם את המציאות שלה, מעבר לאקט הכוחני הנוראי, הוא פוגע ביכולת ההגנה שלה על עצמה, הוא לא מכבד אותה ואם היא חכמה, זה ייגמר בתלונה במשטרה. המציאות שבה גברים מנסים לשכנע נשים לקיים איתם יחסי מין היא פתטית. אם היא לא רוצה זכותה. אם לך זה לא מתאים, תלך. אל תשאר בכוח. אם אתה באמת באמת אוהב אותה, תחכה שגם היא תהיה מוכנה. מה הלחץ? לאן כולם ממהרים?

Rtitan

New member
הכל תלוי במה אתה מחפש איתה... ../images/Emo5.gif

את דעתי אחלק לשני חלקים - איך זה נשמע מהצד החוקי, ואיך זה מרגיש מהצד האישי. אם אתה מחפש רק לזיין - זו שיטה שיש מי שמנסים אותה ומצליחים. לפחות לזיין... אחר כך זה כבר תלוי - אם היא מספיק אמיצה ללכת למשטרה ולהתלונן על מין בכפייה, ובהנחה שהשוטרים ומערכת המשפט עושים את עבודם נאמנה, הרי שהבחור הולך לגלות איך זה מרגיש מהצד השני - כלומראיך זה מרגיש כשהוא אומר לא, אבל לאיש הגדול ההוא שמביט בו בעיניים רעבות אחרי חודש וחצי בצינוק במקלחת בבית הסוהר זה רק נשמע משחק של "כן ולא" (ובכלא אין וזלין... ). לכל דבר ועניין מדובר כאן במין בכפייה וכדאי לחבר שלך לעיין בחוק שגורס שמהשנייה שהבחורה אחרה "לא" פעם אחת - מדובר באונס גם אם לא בוצעה חדירה מלאה. האם החוק מקויים ואנשים כמוהו מובאים לדין?... זו כבר שאלה אחרת
. מהצד האישי... סקס כמו שאתה מתאר זה...
לגמרי, ולדעתי כגבר, רק גבר חסר ביטחון מוחלט בעצמו וביכולתו לקיים יחסי מין מרצון ינקוט בה. יחסי מין עם אישה שרוצה אותך, עם אישה שהגוף שלה רוצה אותך, שמזמין אותך להיכנס אליו וללמוד אותו על כל סודותיו ואתה מרגיש איך אתה מתמזג אליה ורוצה בכל ליבך רק לגרום לה עונג... זה משהו שבעיני אמורים לשאוף אליו... ורק זו צורת יחסי המין שאני מקיים עם בת הזוג שלי. אני מאחל לך, לחוות רק יחסי מין כאלו... כשאישה רוצה אותך בתוכה, אתה ממש לא צריך ללחוץ - ההזמנה ברורה ואינה משתמעת לשתי פנים, תהיה בטוח שכשבת הזוג שלך תרצה שתחדור אליה - אתה ממש לא תצטרך לנחש מה היא רוצה
.

סבטלנה33

New member
אתם זוג מגעילים !!!

אנחנו רוצות את זה בכיף לא בלחץ!! תאמין לי שרק תרויח מזה שלא תלחץ בצורה כזו פראית. בכל מקרה זה מגעיל!!

למעלה