שלום, צריך המלצה

EyeSeeYou

New member
כבר סיכמנו פעם

שהכי טוב זה פשוט כמה שניות לפני שאתה גומר, לחשוב על גאולה כהן או מירי אלוני, זה כבר ישהה את העניינים. בהצלחה! נ.ב- אין דבר יותר פאתטי מההודעה הזאת שתפוז הוסיפו לך בתחתית ההודעה, רק בשל כך הייתי שוקל להחרים את המסיבה המדוברת.

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום סקס וזוגיות גאה במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

EyeSeeYou

New member
נו תראו את החצופים האלה

הוסיפו את זה לכולם
ואני אפילו לא נרשמתי לחרא הזה.

shirhayam

New member
זו לא אמורה להיות בעיה

לפחות ממה שאני הבנתי פשוט לפני שגומרים - יוצאים החוצה נרגעים - וממשיכים הלאה כמו טנטרה - זה מגניב תנסה - וזה לא אומר שצריך להפסיק לגעת ולהיות יחד. כי בכל זאת צריך לשמור שהוא יעמוד ... [אמרה והציעה זו שאין לה את מה שיש לבחורים בין הרגלים.....]

Liroy26

New member
רק בכדי לוודא שהבנתי אותך

מה שאתה מחפש הוא חומר אשר שומר על הזקפה למשך זמן ארוך יותר?! כי אם כן יש כל מיני תכשירים שאתה אמור למרוח על האיבר בטרם החדירה והם משאירים אותו זקוף. לא ניסיתי כך שאני לא ממש יודע. (למען האמת זה גם נשמע לי עבודת אלילים נטו). אם הבעיה היא שאתה גומר מהר מידי, בהחלט ישנה טכניקה (מי אמר שלא משתלם לצפות ב"מדריך לאוהבים 1"??) כמה שניות לפני הגמירה לעצור הכל ולצאת החוצה. ללחוץ על קצה האיבר עד שהוא מאבד מהזקפה שלו, אחרי שהיא ירדה לגמרי להמתין מספר שניות ואז להתחיל שוב. תנסה כמה פעמים וזה אמור לפתור את הבעיה. בהצלחה!

אלעדי24

New member
אין לי שום בעיה של זיקפה

רק של שפיכה מוקדמת. הפתרון שנתת לי נראה לי קצת לא יעיל, כי זה נראה לי הפסקה ארוכה מדי, וחשבתי שתכשירים זה הפתרון הטוב ביותר, למרות שגם אני לא ניסית זאת, לכן חשבתי שיש פה משהו שכן ניסה ויכול להמליץ לטוב או לרע.

amet

New member
ברוך הבא אלעדי

כן, בהחלט הגעת למקום הנכון ואל האנשים הנכונים אשר יעזרו לך להעמיד את פשושי לאורך זמן. אך לפני שאני ממליץ לך על שיטות כאלו ואחרות יש לי שאלה אליך. האם אתה מתנסה בימים אלו בפעם הראשונה שלך??? אם כן זהו מצב טיבעי שבו מרוב התרגשות אתה תגמור מהר. אם לא אולי כדאי שלפני האקט עצמו אולי שעה לפני כן תאונן, ואז באקט עצמו יהיה לך יותר זמן למשוך את זה. אולי אתה לא צריך תכשיר שיעכב את השפיכה אולי אתה צריך להבין כי בזמן הסקס, לא תמיד הזין שלך חייב להיות בפנים ובמין פעולה של הכנסה והוצאה. אפשר להוציא אותו מהחור לפעמיים להתחרמן ולהתחכך מדיי פעם, ואז שוב להכניס ולא חייב להחדיר במהירויות מסוימות. אני מבטיח לך כי כך תוכל לשמור על סקס לאורך זמן, להנות מחדירה מופלא, ובסוף מגמירה לפנים.......
. באהבה גדולה וגמירה מהנה

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

אוהד 21

New member
אז מכיוון שאני עובד בחנות סקס...

אני אוכל להמליץ לך על מספר תכשירים מופלאים וידידותים למשתמש שמשווקים היום בשוק הסקס העולמי . אז ככה , התכשיר הראשון הוא המוביל בתחומו בארבעים שנה האחרונות והוא נקרא STUD 100 - מחירו הממוצע עומד על 100 ש"ח . התכשיר השני נקרא DOOZ 200 - מחירו עומד על 200 ש"ח וזאת מכיוון שהכמות בו כפולה מאשר ה - STUD 100 לדוגמא ,ובנוסף גם חוזק פעולתו גבוה יחסית לתכשירים אחרים . המוצר האחרון שאני יכול להמליץ עליו בחם הוא ה- טיפות השהייה סיניות , המוצר מגיע באריזה מיניטורית יחסית ומחירו הממוצע עומד על 120 ש"ח אבל זה שווה את זה , עשוי מ- 100% צמחים ומרכיבים טבעיים . לגבי תדרוך לשימוש הכי יעיל במוצר תוכל לפנות אל המוכר , אל תתבייש !!! (יש המון שמתבישים ובסוף מתבאסים מהמוצר .) ואם אתה מאיזור ת"א תוכל להגיע אלי לחנות אולי אפילו נארגן לך הנחה . אז שיהיו לך את ההשפרצות הכי מדהימות בעולם... (כן , אני יודע כמה בוטא זה נשמע) שלומי ה-

אלעדי24

New member
תודה רבה לכולם על ההמלצות

לגבי השאלה של amet, זה לא נובע מהתרגשות של פעמים ראשונות, ואני הרבה פעמים מפסיק א החדירה שאני מרגיש שאני עומד לגמור, אבל לפעמים זה ממש מפריע(גם לי וגם לפרטנר). בכל מקרה אני חייב לנסות את אחד התכשירים שאוהד המליץ לי (תודה אוהד), ולבדוק איך זה עובד. נראה לי שאני אנסה את טיפות ההשהייה הסיניות, אני רק מקווה שההשפעה היא לא רק פסיכולוגית. אני גר באיזור חיפה אז כנראה שאני לא אגיע לחנות שלך, אבל תודה רבה. עוד שאלה קטנה לאוהד.. התכשירים הלא טיבעיים שציינת, יכולים להזיק אחרי שימוש ממושך בהם ?

אוהד 21

New member
ממש לא...

כל התכשירים טובים ומאושרים ע"י משרד הבריאות ובעלי תו תקן בנלאומי אז אין לך מה לדאוג , אני אישית ניסתי בעבר את ה- DOOZ 200 הוא סוף הדרך , אבל גם השאר טובים . בהצלחה ... שלומי .

EyeSeeYou

New member
בחיים שלי לא שמעתי על זה

מה עושים התכשירים האלה? מורחים אותם והם מעכבים זרימת דם? או שפספסתי את הרעיון פה? ואיפה הדוקטור כשצריך תשובה של מומחה? :")

למעלה