שלום פרק ב':)

D ANI

New member
שלום פרק ב':)

אז אני דני, בת 33 ... גרושה מזה כמה שנים פלוס ילדה בת חמש. לאחרונה, הכרתי גבר, בן גילי, רווק(ללא), היחסים בינינו נפלאים, התקשורת פתוחה וטובה, והרומנטיקה בעיצומה כבר שלושה חודשים. אני מודעת לכך שהוא נכנס אל תוך עולם עם מושגים לגמרי שונים משלו והכל מרגיש לו קצת כמו סינית...ושזה קצת "גדול" עליו. ואנחנו מדברים על זה (לא הרבה), מנסים לתמרן בין ההבדלים, הטכנים כמו הריגשים...(מה שלא קל) כשברקע התיאוריה שלו היא..."האהבה מנצחת את הקשיים" (תמים הבחור:)) ונכון, מרגישה שהוא אוהב אותי, ואני אוהבת בחזרה, אפילו מאוד... (או לפחות ככה אני חושבת שקוראים לזה - לא קרה לי הרבה זמן:)). בכל מקרה, לאחרונה (לפני קצת פחות משלושה שבועות), הצלחתי סופסוף לאזור את האומץ, והכרתי לו את... ביתי. אבל.... אין שם חיבור! והוא אפילו לא מנסה ליצור כזה..... ישנו קור מסויים בהתנהלות שלו איתה... יכולה לדבר איתו על כך...אבל מה לומר?..."תתקרב" - כשהוא בעצמו לא באמת מרגיש צורך או רצון להתקרב? דוגמא חיה מאמש - הוא חזר מהעבודה הבחור, ישבנו אצלי בבית, על הספה, מוסיקה ברקע, אווירה נעימה...משוחחים, צוחקים... הוא מספר על קורות היום שלו שעבר...אני מקשיבה, מגיבה, מתעניינת... ואז, מצידי, מתחילה לספר על שקרה במהלך היום שלי, על מקרה שריגש אותי ושקשור כולו בילדה שלי... תוך חצי שניה הוא איבד את הסובלנות והעניין! לגמרי! קשה לפספס שמישהו מולך מאבד עניין במה שאתה אומר. ואז...(ובאופן לא מפתיע) איבדתי גם אני את ההתעניינות בו. האמת? לא רוצה לאבד את הרגש אליו אבל המצבים שנוצרים(וחוזרים על עצמם) גורמים לכך לקרות... יודעת שזה מורכב ודרושה מידה לא מבוטלת של סובלנות, כמו גם זמן, הקשרות ושאר ירקות... אבל משהו בהרגשה שלי אומר... שמשהו כאן לא בסדר. מה דעתכם? ותודה מראש

my sunshine

New member
התעניינות

שאיננה, חסרה בילדתך - מצטערת לומר : לא תהיה שם אי פעם. הבחור רוצה אותך קצת קשה לו להבין שאת זו חבילה הכוללת ילדה. את יכולה לנסות לשוחח איתו על כך בצורה פתוחה ובוגרת, לספר לו את שאת מרגישה. סובלנות, כפי שכתבת, לא חושבת שזה המקרה כאן.

מ ה פ כ ן

New member
מנסיון, הזמן עושה את שלו...

שיהיה לכם בהצלחה... אל תאיצי בהם, זה יבוא מאליו, העיקר האהבה...

wxyz2006

New member
לא אוהב להשתמש ב'גברים מול נשים',

אבל מה לעשות יש הבדלים. לזכר תמיד לוקח זמן להבין את המשמעות של 'ילד', גם אם זה ילד שלו. לי לקח מספר חודשים לא מועט להפנים שנולד לי הילד הראשון ,הפכתי להיות 'אבא', והיצור הקטן וחסר ישע הצורח בלילות יהיה קשור אלי לעולמי עד. אני לא מדבר על קשיים פיזיים, עייפות וכו', אני מדבר על הקטע המנטלי. המקרה של הבחור שלך הוא חריף אף יותר. אצלי זה קרה אחרי שחשבתי שאני מספיק בשל בשביל ילד, אצלו זה קרה בעקבות ... טוב את יכולה לתאר יותר טוב. הוא קיבל חבילה שכוללת אותך (שהוא רוצה) ואת הילדה - שהוא לא יודע מה לעשות איתה. הוא לא הבשיל בשבילה, היא 'נפלה' עליו. אל תצפי להארה פתאומית שהוא יקבל, זה לא יקרה. זו עבודה שלך לנסות ו-'להבשיל' אותו לאט, לאט. זה תהליך מאוד רגיש, מאוד עדין ולגמרה לא קצר. ההצלחה אינה מובטחת, אבל נראה לי שכדי לך לנסות. אם אתם באמת אוהבים ומתקשרים, יש סיכוי שהדבר יקרה, אבל זה ידרוש ממך המון מאמץ וכוחות. גם הוא יצטרך להתאמץ, אבל את צריכה להוביל את התהליך, בעיקר בגלל שזו הבת שלך, לו אין מושג מה לעשות ולך יש. בהצלחה

Mush room

New member
נראה לי שהרגשות שלך מוצדקים

הוא לא מבין ולא יבין עד שיהיה הורה בעצמו. אם הוא לא יכול לקבל את בתך, הוא לא יכול לקבל אותך, אתן באות יחד.

יערית

New member
מניסיון<טוב>

אחרי גרושיי יצאתי שנתיים עם רווק,מהרגע הראשון שהכיר את שני ילדיי הפיצית שלי אז היתה בת 10 חודשים והבוגר היה בן שלוש +,מה אומר לך, אפילו אחיינית אז לא היתה לו(רק מאוחר יותר) הוא: חיתל ושיחק והאכיל והקפיץ ולימד את הקטנה שלי ללכת ורב איתם(טוב הוא היה ילד) והכל הכל היה בטיבעיות,אומנם הוא לא גר איתנו,אבל בחלק הזה של הילדים הוא כלל לא איכזב אותי. לאחר מכן היתה לי זוגיות של כמעט 4 שנים +חיים משותפים,הוא היה שם יותר מאביהם. יצאתי עם אדם שלא יכל להתחבר לילדיי ברמה הזו שהם הכירו קודם,מנימלסטיות בלבד,שלא לדבר על מגע-זה זיעזע אותו והילדים שלי אוהבי מגע. בקיצור חביבתי-או שיש את זה או שאין את זה או שאין את זה ורוצים להתקרב לאט לאט ואז כן הייתי אומרת-זה יבוא עם הזמן. תחושי מה הרצון שלו בכל העיניין,אולי הוא לא מחפש כרגע להיות שם עבורה,אלא רק עבורך,לא לכולם יש יכולת להתחבר מהר לילדים.

כברלא

New member
חסר לי החלק העיקרי במשוואה

איך מגיבה בתך? ילדים ניחנו באינטואציות דקות ביותר. בכל מקרה,שום דבר שבעולם לא שווה שהילדה תרגיש בחוץ/דחוייה/לא שייכת/לא אהובה...מחקי את המיותר, שווה בדיקה

יערית

New member
מתוקה שלי

הבדק בית נעשה ,כשנפרדים מאדם אהוב שהיה לה כאב,שאהב אותה אהבה עצומה,כל אחד אחר מרגיש צנון וחסר חיים לעומתם הדינאמיקה שהיתה שייכת להם-הם יצרו אותה בינהם. לא פשוט העיניין הזה..

למעלה