שלום פרידה

שלום פרידה

אני רשמתי לך לפני הרבה זמן עלי ועל בחור שבו אני מעוניינת ואמרת לי שעומק הרגשות שלו כלפי לא ברור עדיין ושאני צריכה סבלנות. ניסתי להיות סבלנית היתי הכי נחמדה טואמיתית לידו אבל כנראה באותה תקופה הוא עבר איזה משבר, אז לא ממש הלך. היום אני עברתי קצת שינוי- רזיתי אני נראת טוב בנים יותר מסתכלים, אבל עדיין לא ניגשים... בקיצור שיניתי את הגישה כלפיו, כל הזמן אני אומרת לעצמי שיש עוד דגים בים ושאני אתנהג רגיל אבל שאני רואה אותו הלב שלי עושה סלטה באויר. בזמן האחרון בלי עין הרע הוא מחייך ואומר לי שלום (משהו שהוא לא עשה בעבר) ורציתי להיות בטוחה עם עצמי אם הוא סתם נחמד או שיש משהו מתחת לחיוך. שמי: שלומית נולדתי ב-12.4.80 שם אימי פליסיה. שמו: שחר נולד ב-9.6.75 אודה לך מאוד אם תוכלי לענות לי על כך. ערב טוב שלומית.

F r i d a

New member
את מתוקה!!!!!!

הוא יהיה אדיוט אם הוא ימשיך לחייך ולא יעשה כלום כי את מקסימה. תמשיכי לזרום, פיתחת גישה נכונה ובהחלט קיימת האפשרות שיתפתח משהו.

שלום

תודה על תגובתך. אבל רציתי, בכל זאת, לראות האם יש לו איזה שהן רגשות כלפי, ואם כן אז איזה? תודה, שלומית

F r i d a

New member
אי אפשר לדעת בדיוק איזה רגשות

כמו שאי אפשר למדוד אותם... אבל נראה שבהחלט לכדת את תשומת ליבו.

לפרידה

אני מודה לך על תשובותיך, אין לך מושג כמה טוב זה עושה בנשמה. לא ציינתי שיש לו מישהי ולכן רציתי לדעת האם הוא מתעניין בי או סתם נחמד אלי. מצד אחד לא רציתי להימשך אליו בגלל אותה מישהי אבל הלב שלי מנווט אליו כל פעם מחדש......... אמרת שיכול להתפתח משהו ביני לבינו, אז איך ניתן לפתח זאת? את יכולה לומר לי האם אני עושה טוב שאני רוצה שיתפתח בינינו משהו, כלומר אם יהיה משהו בינינו אז תהיה לנו מערכת יחסים טובה? שיהיה ערב נעים, תודה שלומית

למעלה