שלום פרידה

שלום פרידה

אני ילידת 19/3/58 והחבר שלי יליד 22/10/1948 לצערי אני לא יכולה לתת יותר פרטים אבל שאלתי היא: האם יש עתיד למערכת הזוגית שלנו. אשמח לשמוע את עצתך ועצתם של הקלפים. תודה מראש.

F r i d a

New member
התשובה המתבקשת היא - והנה הנמשל

מערכת היחסים ביניכם בנויה על חוסר יציבות וחוסר שקט, הקשר עצמו אם היה מתנטרל מכל הגורמים החיצוניים יכול היה להיות מסעיר, סקס משגע, הרבה עניין. ריגשית לא קל לך עם הקשר הזה, על מנת לבנות עתיד משותף אתם צריכים לעשות וויתורים, וקלף שבעה גביעים מתאר אשליות, מגדלים פורחים באוויר, שאיפות מרחיקות לכת שאין אפשרות לממש אותן כעת. בלבול משפע האפשרויות. חשוב להגיד מה הציפיות שלכם מהקשר וכמובן אחד מן השני על מנת להמנע מאכזבה, יש דברים שאתם לא אומרים או שלא מדברים עליהם ומסתבר שאלו הם הדברים החשובים באמת. אם לא יהיה וויתור בניסיון לקדם את הקשר הזה הקשר לא יהיה.

לפרידה תודה ועוד שאלה

אני מאמינה מאד בקלפי טארוט ושוב הוכחת לי שאמונה זו מוצדקת. ואם אפשר אשאל שאלה נוספת: האם אופיו של בן הזוג, מבנה האישיות שלו ועולמו הפנימי והחיצוני יאפשרו יותר פתיחות ויאפשרו התפתחות הקשר שלנו. תודה מקרב לב.

F r i d a

New member
תשובתי

חברך עובר כבר שנתיים וחצי תהליכים פנימיים חזקים וקלף ההתעוררות מתאר את שלב ההתפכחות, הוא פוקח עיניים ומתחיל לראות את החיים כפי שהם באמת. ההצמדות שלו למצבים מתחילה להשתנות, הוא אדם עם ראש פתוח אבל קשה לו עם שינויים של תבניות קבועות או דברים שהוא רגיל אליהם. בניסיון שלו לתפוס שליטה בתקופה הנוכחית הוא למעשה יוכל להרגיש קל יותר ויוכל לבחון את הרצונות שלו, אבל אם הוא היה מולי הייתי מציעה לו לקחת חופשה מהחיים, לבד, להתנתק מהכל, לנקות את הראש ולראות את הדברים מפרספקטיבה שונה, מבחוץ ולבדוק מה חשוב לו באמת בחיים ואיפה טוב לו. הקשר יכול להתפתח כי כפי שתיארתי הקשר הזה יכול לתת לכם מצבים נפלאים ביחד, אתם מעשירים האחד את השני, יש זרימה נפלאה שהיום פחות מורגשת בגלל חוסר הביטחון.

למעלה