שלום, פרידה

anna_sh

New member
שלום, פרידה

שלחתי את השאלה הזאת לארינה ולא קיבלתי תשובה, אז אם לא אכפת לך אשאל אותך. שמי אנה, ילידת 24/2/77. אני בעלת תואר ראשון, אך עדיין לא מצאתי את עצמי. נכון לעכשיו אני לא עובדת (חותמת אבטלה), וגם לא יודעת במה אני רוצה ו/או יכולה לעבוד. אני יכולה לבקש קורס הכשרה מקצועית של משרד העבודה. חשבתי על קורס טבחות או קונדיטוריה בביה"ס תדמור בהרצליה. כך אני גם אוכל לשנות מקום מגורים ואווירה בכלל (אני מאזור הצפון). האם כדאי? או אולי קורס אחר? או פשוט לחפש עבודה ולקוות לנס? תודה מראש

F r i d a

New member
היי אנה

מבחינת התאמה מקצועית אני רואה שני כיוונים בולטים. התחום היצירתי חזק מאוד, יש לך טביעת עין טובה מאוד לצבעים, אסתטיקה ובכלל ידיים טובות. את זקוקה לתוצאות מיידיות סביב העשייה, דינמיקה ועבודה עם אנשים ולכן תחום הקונדיטוריה וטבחות יכול להתאים וגם תחום כמו הפנג-שווי למשל, שמשלבים יצירתיות, תוצאות מיידיות ודינמיקה. כיוון נוסף שיכול להתאים הוא עבודה עם אנשים, תחומי אבחון ויעוץ, למשל אבחון קשיי למידה. יש לך סיפוק רב בנתינה, את בהחלט יכולה להשיג את תחושת הסיפוק גם סביב התפתחות יצירתית. קחי לעצמך עוד קצת זמן ותחשבי מה את רוצה, למרות הרצון ליצור שינויים קלף שמונה חרבות מתאר מצב של מעצורים רבים וקושי לראות את התמונה המלאה, גם קלף הירח מתאר בלבול רב סביב שינויים והרבה פחדים. לקראת יוני - יולי נראה שאת יכולה לנוע לעבר שינוי והשנה הזו חשובה מאוד כי היא פותחת אפשרויות והזדמנויות לעשייה, ובהמשך מובילה ליציבות. בהצלחה

anna_sh

New member
וואו!!

פגעת בול! אני באמת מתעניינת בפנג שואי וחשבתי שאם אני אעבור לאזור המרכז כדי ללמוד טבחות, להתחיל ללמוד גם פנג שואי בצורה מקצועית (כי שם יש קורסים טובים). אבל מה את אומרת,לעבור למרכז או להישאר כאן (ללמוד, לעבוד)? ואם אני אעבור, האם אסתדר מהבחינה הכלכלית?

F r i d a

New member
תודה

מעבר הוא מצב חיובי עבורך, אבל נראה שזה גם מעלה בך חששות, קלף חמישה גביעים מתאר את נקודת המבט שלך כפסימית, את ברשימת הבעד והנגד רואה את הנגד ולא הבעד. שינוי הוא טוב והוא יצור תהליך מקדם, תתחילי לבדוק את האפשרויות שיש לך ועד יולי תהיינה החלטות ברורות יותר.

F r i d a

New member
זוגיות

יש מפגשים בתקופה הבאה אבל לא היציבות שאת מחפשת, יקח לך עוד קצת זמן, במהלך 2003 סביב ההתארגנות שלך והמסגרות את יכולה להכנס לזוגיות יציבה.

למעלה