שלום פרידה

גלפין

New member
שלום פרידה../images/Emo140.gif

שמי גלית ונולדתי ב- 27.7.72 בשעה 19:00 לערך בחיפה. בשנה זו מצב בתחום התעסוקתי הינו בשפל המדרגה ובעקבות כך גם מצבי הכלכלי. גם מצבי האישי (קשר עם בן המין השני) אינו מזהיר בכמה שנים האחרונות ונראה כי בתחומים אלה בחיי אני "תקועה". הייתי מעוניינת לדעת מה עליי לעשות בכדי לשפר את המצב? (האם יהיה שינוי מהותי ומתי?) תודה, גלית

F r i d a

New member
עידוד

כבר חמש שנים שקיימת תחושת תקיעות ואת ממש לקראת סוף התהליך. חשוב לראות את הדברים כפי שהם באמת ולהבין מה הפקת מהתהליך שמלווה אותך בשנים האחרונות, לא היה לך קל בינך לבין עצמך, אבל תראי איזה שינוי מדהים נתחולל בך מבפנים, אני לא אתייחס לבלבול שעדיין קיים אלא להתחזקות הפנימית, ההבנה שלך לגבי עצמך, השינוי בדימוי העצמי שלך ובביטחון שלקראת סוף השנה הנוכחית יבואו גם לביטוי בעשייה שלך. אז נכון שתקוע ומצד שני היה לך הרבה זמן להבין מה את רוצה ומה לא. התהליך ילווה אותך עד אוגוסט בערך ועדיין יתן אותותיו בספטמבר אבל את לקראת תהליכים של זרימה, התקדמות, ובהחלט נראה שהכל נפתח לך. יש לך הזדמנויות לקדם את עצמך למקומות נכונים ולהתחיל להכניס יותר איזון לחיים.

גלפין

New member
תודה פרידה. את בהחלט צודקת לגבי

התהליך בהסתכלות הפנימית שלי, לתוך עצמי. אני בהחלט יודעת מה אני רוצה בחיי, אך יש הבדל בין הרצוי לבין מה שמצוי. אני מאוד מאוד מאוד.... רוצה לעבוד בתחום שלמדתי. עבודה קשה אינה מפחידה אותי ובחרתי בתחום קשה מאוד, הדורש השקעה מנטלית ונפשית באופן עצום. שאלתי היא,האם כדאי לי להמשיך ולנסות למצוא עבודה בתחום, או לעבור לתחום אחר? תודה, גלית

למעלה