שלום פרידה

• פותח הנושא גב
  • פורסם בתאריך

גב

New member
שלום פרידה ../images/Emo13.gif

יש לי חפיסת טארוט שאני מנסה להבין ולהשתמש בה, ובגלל יכולתי הנמוכה, מעניין אותי לשמוע דעתך על פריסה לגבר ולאשה. השאלה שנשאלה הייתה לגבי מהות היחסים ביניהם. הקשר ביניהם, מסתבר, אינו ברור, ודי חדש. קלף 1 שמאלי - האישה: 3 גביעים (הפוך). קלף 2 ימני - הגבר: השוטה (ישר). קלף 3 מרכזי - היחסים: הקוסם (הפוך). אשמח אם תוכלי לכתוב כמה מילים על משמעות הקלפים בסיטואציה הספציפית, ומדוע היא כך. כמו כן, מה לדעתך המשמעות של קלפים הפוכים (אם בכלל, ואם כן, באיזה אופן). תודה רבה, גב

F r i d a

New member
שלום גב

יש משמעות לקלפים הפוכים רק במידה ואנו מקפידים ליישר את הקלפים בחפיסה, ואז במידה ומראש החלטנו לייחס חשיבות לקלפים הפוכים. כמו כן קלפים במשמעות הפוכה יכולים להיות כאשר הם מופיעים בסביבה שלילית- קלף חיובי בין שני קלפים שליליים. במשמעות לפריסה הספציפית - היא מגיעה ממקום של אופטימיות, שמחה, ומצב חיובי טוב בחיי הרגש. הוא מגיעה ממקום שהכל פתוח, הוא מוכן ללכת לאן שזה יוביל. היחסים - התלהבות ועניין, קשר שיכול להעשיר את שניהם בכל הרמות.

גב

New member
../images/Emo51.gif רבה

על התשובה. ורציתי להוסיף 2 שאלות: בפריסה הספציפית התחשבת בקלפים ההפוכים? אם לא, איך תקראי אותם במשמעותם כשהם הפוכים? (ולהיפך, אם לא). והשנייה - מה שאמרת על היחסים נובע מקלף הקוסם ההפוך, או משילוב של שלושת הקלפים יחדיו?? ושוב תודה
גב

F r i d a

New member
הפוך

לא התחשבתי בקלפים הפוכים. המשמעות כשהם הפוכים- שלושה גביעים מתאר מצב רגשי לא ברור, נהנתנות, מיניות. הקוסם הוא אשלייה והתעלמות ממה שקורה סביב.

למעלה