שלום פרופסור

sombol

New member
שלום פרופסור

האם אתה מתעסק בנושא אשך טמיר ?! בני בן 9 חודשים כל 3 חודשים הייתי לוקח למעקב אצל כירורג ילדים שהיה מסתכל בלי לעשות כלום... בפעם האחרונה הוא אמר להביא אותו לקראת גיל 10 חודשים לקביעת ניתוח... מעבר לזה שום פתרון אחר.... האם אתה מבצע ניתוח שכזה ? האם אפשר לבוא לבדיקה או ביקור אצלך ? האם אתה מטפל במנויי קופת חולים מכבי ? בתודה מראש בכבוד רב מייקל מחולון.

sombol

כמו כל כירורג ילדים ודאי שאני מנתח ילדים עם אשך טמיר.גיל הבחירה לנתוח הוא בין 8-12 חודשים.הנתוח הוא פשוט יחסית מבוצע בהרדמה כללית,אישפוז יום,ובמידה וניתן להוריד את האשך לשק האשכים תצאות הנתוח טובות.אני מקבל במכבי בתל אביב ובנס ציונה.

sombol

New member
שוב שלום פרופ. שאלת המשך בקשר לבני בן ה9חודשי

שלום פרופ. חבר הציע לי לבדוק אפשרות של אולטראסאונד ולבדוק אפשרות אצל אורולוג ?! האם זה יעזור ? כפי שאמרתי עד עכשיו הייתי אצל כירורג במכבי בחולון שכל פעם הכירורג אמר שהוא מרגיש את האשך שזה מצב טוב ולחכות ל10 חודשים לניתוח בלי כלום מעבר..... אבל שאלתי האם לבצע אולטראסאונד ? והאם יש אפשרות להתייעץ אצל אורולוג ? או שזה ניתוח של כירורוג בלבד בלי קשר לאורולוג ושאני יכול לסמוך על הכירורג שלי... ?! תודה רבה מייקל מחולון.

למעלה