שלום פעם ראשונה פה.

מצב
הנושא נעול.

אֳני

New member
שלום פעם ראשונה פה.

שלום פעם ראשונה פה.
אני שמחה שיש פורום כזה. אני מתכוונת לעבור החזרת עוברים לקראת אמצע אפריל. ואני מאוד מתרגשת.

אנטה1

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ובהצלחה

שלום פעם ראשונה פה.
אני שמחה שיש פורום כזה. אני מתכוונת לעבור החזרת עוברים לקראת אמצע אפריל. ואני מאוד מתרגשת.
ברוכה הבאה ובהצלחה

אדוינה

New member
ברוכה הבאה!

שלום פעם ראשונה פה.
ברוכה הבאה!
נשמח לשמוע עלייך עוד פרטים. בנתיים את מוזמנת לדפדף בדפי הפורום, לקרוא בקישורים,להרשם בהתפקדות (זה בעמוד הקודם) כי עוד מעט נוסיף אותה לעמוד הראשי. את מוזמנת לשאול שאלות,ולספר חוויות. וכמובן שיהיה בהצלחה!!!

אֳני

New member
תודה על קבלת הפנים המאירה.

ברוכה הבאה!
נשמח לשמוע עלייך עוד פרטים. בנתיים את מוזמנת לדפדף בדפי הפורום, לקרוא בקישורים,להרשם בהתפקדות (זה בעמוד הקודם) כי עוד מעט נוסיף אותה לעמוד הראשי. את מוזמנת לשאול שאלות,ולספר חוויות. וכמובן שיהיה בהצלחה!!!
אני בת 29,ואני עומדת לעבור החזרה בע"ה לקראת אמצע אפריל. הרופא המטפל שלי הוא יהושוע דור. ההחזרה היא החזרה ראשונה.

אֳני

New member
שכחתי לציין שזה כמובן תרומת ביציות

אני בת 29,ואני עומדת לעבור החזרה בע"ה לקראת אמצע אפריל. הרופא המטפל שלי הוא יהושוע דור. ההחזרה היא החזרה ראשונה.
שכחתי לציין שזה כמובן תרומת ביציות
והתרומה היא מקייב באוקראינה. ההחזרה תעשה בארץ.

ברוכה ההבאה ובהצלחה../images/Emo140.gif

שלום פעם ראשונה פה.
ברוכה ההבאה ובהצלחה

ספרי קצת על עצמיך שנכיר אותך קצת

sagivkr

New member
ברוכה הבאה

שלום פעם ראשונה פה.
ברוכה הבאה
ובהצלחה. מקווה שהדרך שלך להשגת המטרה תהיה קלה ומהירה. יפעת

מצב
הנושא נעול.
למעלה